| Deby' a întrebat:

Hey!

Deci... mi-a venit ciclul anul acesta. si mi-a venit regulat, pana acu cateva luni, cand mi-a venit o luna da o luna ba, o luna da si acu mi-a venit si cred ca am vreo 2 saptamani si ceva de cand sunt pe rosu. In prima saptamana mi-a venit incet, si acu imi vine normal, adica nu da semne nici sa se opresca nici sa fie mai tare si schimb absorbantul tot la 2-3 ore. E normal? E posibil sa fie si hemoragie am facut km mult sport la inceput saw e posibil sa fi racit... Si noaptea ma patez pe pantaloni cu un lichid ca si apa, stie careva ce e?

Ajutati`ma ma`m km saturat sa fiu asa, sunt foarte palida si trebuie sa iau vitamine si fier si sa beau multe lichide.

Ma ajutati? Mersihappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| matraguna1 a răspuns:

Din ce descrii vezi ca pierzi cam mult sange. Si acesta nu se regenereaza asa usor. O sa devii anemica. Mergi la un doctor ginecolog sau la medicul de familie (eventual pentru o trimitere). Sunt medicamente si tratamente pentru astfel de hemoragii si eventual chiar pentru o reglare hormonala (daca medicul considera necesar). Cateva luni daca ai lua anticonecptionale (prescrise) nu ai mai intampina ulterior probleme legate de cicluri neregulate.

| Miha a răspuns:

Poate ai racit ''jos''
cel mai bine ar fi sa vb cu un ginecolog
noi nu suntem in masura sa iti spunem exact ce ai si cu ce trebuie sa te tratezi
dar poate vei gasi ceva p situl acesta
http://www.sfatulmedicului.ro/
succes:*

| Patriii a răspuns:

Pai si eu la inceput eram asa, intr'un timp...au fost 2 luni cand nu mi-a venit, dar dupaa aceea mi-a venit regulat.Si acel lochid e super normal. Apare cam tot timpul, intre menstruatii, si daca doresti te poti proteja cu protej-slipuri.

| andreeaemmma a răspuns:

De fapt ciclul este cu totul altceva se spune menstruatie intra pe Noifetele.ro fa-ti un cont dar scrie ca ai peste 14 ani (pentru ca daca nu nu poti sa iti faci cont) dar in cazulin care ai peste 14 ani nu este nevoie. Este acolo o rubrica numita "ANA ITI RASPUNDE" pui acolo intrebarea si ea iti va raspunde in mod sigur personal pe id de mess. Este foarte normal ceea ce ti se intampla pentru ca chiar saptamana aceasta a venit o femeie la scl si nea spus ce este pubertatea. Pt unele femei dureaza chiar 5 ani pana sa devina normal. Iar noaptea daca iti patezi pantalonii trebuie sa iti iei un absorbant always ultra night este foarte lung si asa nu o sa mai patezi nimic. Este absolut normal sa ti se intample asta mai ales lichidul alb>: tu in fiecare zi elimini un ovul iar acel ovul este lichidulalb.In ovare ai multe ovule peste 5000 iar ele se elimina in fiecare zi incepand de la o anumita varsta sper ca ti-am fost de ajutor papa

| andreeaemmma a răspuns:

De fapt cicluleste cu totul altceva se spune menstruatie intra pe Noifetele.ro fa-ti un cont dar scrie ca ai peste 14 ani (pentru ca daca nu nu poti sa iti faci cont) dar in cazulin care ai peste 14 ani nu este nevoie. Este acolo o rubrica numita "ANA ITI RASPUNDE" pui acolo intrebarea si ea iti va raspunde in mod sigur personal pe id de mess. Este foarte normal ceea ce ti se intampla pentru ca chiar saptamana aceasta a venit o femeie la scl si nea spus ce este pubertatea. Pt unele femei dureaza chiar 5 ani pana sa devina normal. Iar noaptea daca iti patezi pantalonii trebuie sa iti iei un absorbant always ultra night este foarte lung si asa nu o sa mai patezi nimic. Este absolut normal sa ti se intample asta mai ales lichidul alb>: tu in fiecare zi elimini un ovul iar acel ovul este lichidulalb.In ovare ai multe ovule peste 5000 iar ele se elimina in fiecare zi incepand de la o anumita varsta sper ca ti-am fost de ajutor papa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
poate sa fie si de la mult sport dar cel mai probabil ai o anexita care trebuie tratata cat mai urgent posibil!
Anexita este o raceala puternica!
Prezinta-i partenerului tau situatia si convinge-l sa se trateze;
Intereseaza-te care sunt efectele secundare ale medicatiei care ti-a fost propusa;
Foloseste absorbante in locul tampoanelor interne;
Igiena intima trebuie facuta din fata catre spate;
In aceasta perioada, evita folosirea servetelelor umede sau a cosmeticelor intime;
Poarta haine lejere;
Daca urmezi un tratament cu antibiotice, evita consumarea alimentelor pe baza de lapte, cel putin doua ore dupa administrare;
Nu uita de prezervativ!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma si mie mi-a venit in ultima luna din 2009 si imi venea normal dupa nu mai mi venea imi vene neregualt am mars la medicu de failmie si mi-a zis ca daca nu imi revin in 2 saptamana sa ma duc la ginecoloc... du-te la gincolog e cel mai bine:X:X:X

| DDDDDD a răspuns:

Cred ca ai putea merge la un medic...ar fi mult mai bine, sau.ai discutat cu mama ta? ea ce zice?

| adua a răspuns:

"Lichidul ca si apa" de pe timpul noptii este o secretie normala (care nu apare numai noaptea), dar sa fii pe rosu de 2 saptamani nu e normal. Un ginecolog este cel mai in masura sa te ajute. De obicei trebuie sa mergi la control in zilele obisnuite, nu in timpul menstruatiei, dar ar fi bine sa mergi si asa, macar sa ii spui ce se intampla si poate chiar iti face un consult. Daca iti este rusine sa mergi, ia cu tine o persoana de incredere (ex: mama care stie doctorii buni din oras).