| Ionut46523 a întrebat:

Hey. deci mi sa făcut un abces dentar de toată splendoarea..Si am probleme cu deschisul gurii ..Si cand închid gura ma lovesc la gingie care este si ea umflată si curge puroi acolo.ce sa fac? Sunt speriat ..sa ma tem daca mai curge puțin sânge cu puroi de acolo? Acm la ora asta nu este nici un cabinet stomatologic deschis.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Cati ani ai? Incearca sa dezinfectezi putin gura cu niste apa de gura, spirt sau chiar ceva tarie (tuica, vodka...), asta daca esti major. happy
Dupa asta, daca sangerezi poti sa pui o compresa acolo (putin imbibata in spirt, betadina...) tine compresa pe acea zona, sangerarea ar trebui sa se opreasca.
Si luni fugi la medicul stomatolog de urgenta.
Multa sanatate.

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi la un doctor stomatolog maine! Pana maine un ceai de musetel, iti clatesti gura si ce ramane il bei.

| corbulalbrosu a răspuns:

Pana luni poti incerca sa-ti ameliorezi situatia folosind Clyndamicin60. Este un antibiotic foarte eficient si recomandat de majoritatea medicilor stomatologi. Multa sanatate!

| corbulalbrosu a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Clyndamicin 600 *

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu ai de ce sa te temi de faptul ca iti curge infectie. Faptul ca iti curge din infectie nu iti va afecta in niciun fel starea de sanatate, mai mult decat infectia in sine.

Pana cand ajungi la un cabinet stomatologic, spala-te bine pe dinti, foloseste apa de gura si pune comprese reci in zona infectiei.

| Ionut46523 explică:

Da.dar roblema este ca maine este sambata...si toate cabinetele de la mine din oras sunt inchise

| Ionut46523 explică:

Am 15 ani ...si maine vine abia stomatologul...azi a mai curs puroi, si astept pana ma duc maine