| Chnss a întrebat:

Hey dragilor.In primul rad vreau sa va urez sarbatori fericite.Pai sa va povestesc...Craciunul meu nu a fost prea frumos pentru ca am racit.Ma doare capul,am febra si ma doare ingrozitor in gat(amigdalele mele sunt pietre), iar azi cand m-am trezit am observat ca mi s-a umflat o portiune mica din cerul gurii si gingia de jos doar in partea dreapta.Am luat paracetamol si iau si augumentin ( antibiotic) dar nu imi trece durerea in gat si capul mai trece dar iar ma apuca dupa 2 ore.Cel mai mult ma ingrijoreaza gingia.Voi ce credeti?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| pisciutza19 a răspuns:

Pe viitor cand mai racesti incearca cu algocalmin.

| paulacarry a răspuns:

Sfatul meu ar fi sa continui tratamentul cu antibiot daca tot l-ai inceput pana termini sticla.Din cate ai scris cred ca ai rosu in gat pot sa folosesti niste leacuri vechi.Incearca sa te legi la gat cu o bucata de material si in el sa fie cartofi cruzi sa bei ceai cald si sa iti faci un amestec de ou crud, miere si putina menta.Stai in casa la caldura. Sper ca te va ajuta.

| axel112 a răspuns:

Eu cred ca ai racit rau iti spun sa stai in casa la caldura cu o cana de ciocolata fierbinte si sa te uiti la niste seriale bune pe vplay sau pe teava sau alte site-uri care iti plac nu strica si un film sa mai razi iti recomand singur acasa 1-2-3 daca nu le-ai vazut

| Strik3RShoT a răspuns:

Du-te la un medic de prin apropiere poate te ajuta el.