| WeAreSmart a întrebat:

Hey! dupa ce imi fac masca cu argila contra acneei trebuie sa hidratez pielea sau sa o las asa uscata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| apz a răspuns:

Folosește o cremă hidratantă de zi. E ușoară pentru ten și nu-l încarcă.

| WeAreSmart explică (pentru apz):

Bunica mi-a recomandat ulei de sunatoare dar ma tem ca o sa-mi faca pielea si mai grasa

| apz a răspuns (pentru WeAreSmart):

De abia îți cureți porii și tu vrei să îi încarci la loc. Nu recomand uleiurile după o curățare a tenului.

5 răspunsuri:
| xereth a răspuns:

Din punctul meu de vedere, cremele sunt facute doar pentru nume.
Eu dupa ce ma dadeam cu argila, ma spalam cu apa simpla.
Dac vrei sa scapi de acnee nu folosi sapun (indiferent daca e de fata, corp etc) sapunul hraneste acneea.
Cu apa simpla e perfect...nu ramane uscata decat aprox 10-20 min maxim dupa aplicare.Dar poti incerca dupa ce te spleli cu apa, sa faci o cana de ceai cu musetel, sa inmoi o bucatica de vata/dischete in ceai (sa fie de preferat rece sau caldut) si dupa iti umezesti fata.Musetelul are rol si de vindecarea acneelor.Succes

| WeAreSmart explică (pentru xereth):

Mersi mult. Din pacate nu am doua funde sad

| xereth a răspuns (pentru WeAreSmart):

Am raspuns dupa ce ai dat funda.Am raspuns ca sa iti dau un sfat happy