| Sheisshe a întrebat:

Hey!happye normal sa racesc daca afara sunt 33 de grade? Adica acum 3 zile de dimineata aveam putin rosu in get nu stiu de la ce si dupa pe la pranz pe la 3 am fost intr-un parca si am baut o cola la jumate nu chiar rece da era de la congelator si am mai stat afara si cand am ajuns acasa eram foarte obosita si pana azi am avut sinctomele:
-febra
-oboseala
-lacrimare
-rosu in gat
-ameteala
-oboseala rapida
-transpiratie in exces
-si prima data cand m`am ridicat din pat de cand eram racita ca sa ma duc la bucatarie eram foarte ametita si era sa cad pe jos si nu vedeam era asa ciudat asa mi se intamplase doar cand faceam dus foarte cald da nu vedeam si cand ajunsesem la bucatarie nu mai puteam si m`am intins pe canapea nici nu auzeam bine aueam foarte ciudat. Dar acum ma simt mai bine am doar rosu in gat si iau pastile
Dar e normal sa racesc acum, adica oricum sunt sensibila si na.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Zgubby a răspuns:

Cred ca ai facut insolatie.adica cum se spune ai impuscat 2 iepuri dintr-o lovitura si raceala si insolatie :-s. bea multe lichide si nu mai iesii p'afara intre orele 9:00 - 14:00... si pentru raceala incearca sa iei pastile... hmm si bonus ar cam trebui sa iei vitamine (1 pe zi) si calciu efervescent(de 3 ori pe zi) [astea's bune pentru ameteala].

Daca te simti ok, incearca sa iei doar calciu efervescent... (cu toate ca si vitaminele sunt bune)

a da. si nu uita ...bea multe lichide! (dar atentie la neatentie. ) vezi ce faci cu cele reci. ai grija sa nu se intoarca raceala

| PinkPanther a răspuns:

Da e normal, pentru ca bei rece, noaptea transpiri si organismul nu e obsinuit cu asta, totusi simptomele tale prezinta mai mult de o raceala, mai bine faci o vizito doctorului tau de familie