| FlorinCiokan a întrebat:

Hey, Energizantul Ingrasa? Pe zii sau odata la 2 zile o doza de 330 ml ingrasa? Tin regim dar nu pot renunta la energizant... Multumesc, !

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Cred ca ingrasatul ar fi ultima problema a ta.
Energizantul contine mult zahar, multe e-uri, multe alimente sintetice, care iti fac praf ficatul, inima, stomacul, dintii ( energizantul e acid pentru dinti, la fel si pentru stomac) si iti da organismul peste cap.
Mai bine bea o cafea, decat toate porcariile sintetice.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca bei un energizant pe zi ingrasatul e ultima ta problema. Ficatul, stomacul, dantura, rinichii, inima o sa cedeze inainte sa te ingrasi

| OoBunnyoO a răspuns:

Da, ingrasa, din cauza cantitatii mari de zahar pe care o contine.

| umbra09 a răspuns:

Eu personal nu am avut norocul sa ma ingras cu ajutorul energizantului, si nici nu am auzit ca energizantul ingrasa...
Insa nu este bun la sanatate eu incerc sa il evit cat de mult pot happy dar nici eu nu pot renunta la el, parca are ceva aparte laughing