Cariile nu ies din cauza ca te speli de 2 ori pe zi dimineata si seara. Alea erau din trecut neglijate nu mergi din 6 in 6 luni la dentist. 1 igienizare anuala trebuie facuta pentru a inlatura tartrul si alte porcarii care nu se duc cu peria
Ei au dinții rai, dar tu pac pac, ai dinții buni Semeni cu Gigi, oșteanu, mușcă din dușmani, ha ha
Da este adevarat, dar daca nu ai grija de ei asa cum iai mostenit se pot deteriora si mai mult.
Nu are a face ce maninci cu dintii, important este sa te speli si sa cureti dinti cel putin odata pe an sa nu zic de doua ori la dentist, mai ales daca ai mostenit ceva probleme.
De cele mai multe ori dintii se mostenesc, mai aels defectele, deal dracu alea apar 99%
Daca ai carii,alea apar ca ai tartru,deci trebuie sa cureti la dentist,ori ca ai smaltu slab,asa ca evita fierbinte,rece chestii care pot fisura smaltu dintilor.
Un denstist bun ar trebuie sa iti spuna,asta daca mergi la dentist.
Deci indiferent ca ai dintii perfecti, sau praf cum e cazul tau trebuie sa mergi regulat la curat dintii, spalatu nu este suficient.
Multi or sa zica pai ce inainte mergeau oamenii la dentist, ma refer acu sute, mii de ani?
Poate nu mergeau, dar sigur aia care nu se splau aveau dintii praf.Am citit fara sa vreau intr-o carte despre yoga ca cei care practicau in vechime yoga,aveau si o igiena bucala,se splau pe dinti,ba isi curatau dintii cu diverse scule,materiale,cu lemn de pin,cu sare,apa cu sare etc.
De aia aia aveau si dinti mai buni si lung timp.
Deci sa mergi la dentist regulat este bine pentru tine,este bine ca poti detecta din timp o problema si fixa mai usor si cu mai putini bani.
Daca stai asa ajungi ca mine sa ai lipsa si sa pui implanturi,care costa,ba sa stai cu lipsa se duce si osu,trebuie sa mai pui si os,alti bani,pfff dezastru, doara pentru ca nu ai avut grija de dinti,, pentru ca parintii in RO nu isi educa copii, pentru ca in RO nu exista mai nimic organizat sau informativ, sa invete populatia ce este bine.
Eu locuiesc in America, vad toata lumea cu dinti si aia la 80-90 de ani au dinti in gura dintii naturali, dar toti merg la dentist de 2 ori pe an sa curete sai inspecteze,dintii is necesari pana cand mori,dara dinti nu merge asa intr-o mana,intr-un picior mai merge,dar fara dinti n-ai cum,trebuie sa maninci pana mori,asa ca dintii is f importanti.
Hai ca o dam in alte alea,dar spun ca observatie. Dintii cum am zis mai sus is ceva fara de care nu te poti dispensa,ca urmare zic eu,ar trebuie ca statu sa acorde ajutor,ce ma ajuti tu pe mine mai stiu cu ce chestii medicale,care pot sa mai astepte, ar trebuie sa ajute omu sa-si faca dintii moca, sau f ieftin, nu sa bage bani la greu in chestii ce nu au rezolvare.
Cum am zis de dinti ai nevoie toata viata, dar la dinti trebuie sa platesti, este pentru ei ca si cum este un moft.ca si cum hai sa imi fac operatie estetica, dar nu-i deloc asa. dintii is f importanti, iar guvernele ar trebuie sa ajute oamenii, dar nicari se pare ca no fac.
Asta este o problema ce ar trebui ridicata, spusa celor care conduc.
Dar sia sigurarile daca ai asigurare uneori nu acopera mai stiu eu ce chestii.
Da, unele articole medicale trateaza acest subiect. Cum ca problemele dentare se pot transmite genetic, chiar daca ai, zi de zi, o igiena orala stricta.
Nu te speli bine. Si evident deja aveai din copilarie daune. Asta e proasta invatatura mostenita de la parinti. mergi la dentist de vreo 3 ori si ia-ti o periuta electrica
Stau și mă spăl și 10 min și după mâncare folosesc ață dentară
Ata e 0
anonim_4396 întreabă:
anoooonimm77 întreabă: