anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Este adevărat că hemoroizii se vindecă doar cu operatie?sad Cremele și supozitoarele nu vindeca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu iti spun din experienta mea. M-au usturat hemoroizii ( hemoroizii nu dor) de imi venea sa sar pe tavan. Am si exteriori si interiori. Am gasit o crema din Hungaria (nu se fabrica in alta tara) ce se numeste Reparon. Sunt si supozitoare. Dupa cateva zile de tratament mi-a trecut. Am aproape 12 ani de cand nu mai am probleme. Asta depinde, insa, de la om la om. Stiu, in localitatea mea, foarte multi care s-au vindecat dar stiu si cazuri care nu s-au vindecat. Unii s-au vindecat mai usor (eu), altii mai greu (sotia mea). Asa ca numai experienta fiecaruia conteaza. Explicatii a la Annastassia nu-si au rostul pe aici, in domeniul medical. de ce spun asta? Cand am aflat ca am gastrita eram tanar. Mi-a descoperit asta o doamna doctor care era ruda cu mine. Am intrebat-o ce regim sa folosesc? Mi-a raspuns: orice mancare. Ce vezi ca-ti face rau nu mai mananci! Nici un regim ca si nici un tratament nu se potrivesc de la un om la altul. De aceea medicii schimba tratamentul dupa o perioada.

| alma200033 a răspuns (pentru Salontanul):

Aveai și săngerari?

| Salontanul a răspuns (pentru alma200033):

Uneori aveam sangerari. Nu dese dar aveam.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

A! Am uitat. Controleaza constipatia. Constipatia dauneaza cel mai mult. Eu m-am tratat cu suc de rosii si cu lapte rece, baut dimineata.

| Violleta2022 a răspuns:

Depinde de locatia hemoroizilor si de gravitatea lor.
Cei de pe intestine, nu se pot rezolva decat prin operatie, fiindca ajung sa sangereze, iar in timp pot degenera in cancere.
Cei de la exterior, pe anus se pot ameliora cu tratament si creme, dar nu se pot vindeca, daca tu nu-ti schimbi stilul de viata, mancand si band apa sanatos.

| alma200033 a răspuns (pentru Violleta2022):

Și dacă îmi schimb stilul de viață am sanse sa scap de ei?

| Violleta2022 a răspuns (pentru alma200033):

Da, daca de acum inainte mananci NUMAI sanatos si bei suficienta apa, hemoroizii nu se vor infala si nu vei mai avea probleme.
Dar atentie, cum mananci prostii, cum se reinflameaza.
Daca ia hemoroizi interni, din pacate, aceia nu dispar si trebuiesc operati.

| Alecsand3ueu a răspuns:

HEMOROIZII NU SE VINDECA DE LA SINE, si nici prin tratament medicamentos, care doar amelioreaza temporar simptomatologia.
Depinde de cum se manifesta, e diferit de la om la om, stilul de viata pe care il ai.

Întrebări similare