| Monyyyyy a întrebat:

Hey fac epilare cu electroliza, și mi-a recomandat cremă romla să nu am dureri așa mari, dar oare cum se folosește am încercat azi da nu simt sa amorțească, f tare, și a zis ceva de folie alimentară, trebuie să pun mai întâi cremă și după folie alimentară când mă duc la ea sau înainte? Nu aș merge pe drum cu folie alimentară sau știu eu, și cat ține amorțeala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| DrMihailoviciS a răspuns:

Salut!

Epilarea cu electroliză poate fi un pic mai dureroasă, dar crema Romla ar trebui să ajute. În general, se aplică un strat generos de cremă pe zona pe care vrei să o epilezi cu cel puțin 30-60 de minute înainte de procedură, pentru a permite anestezicul să acționeze. Apoi, poți să aplici folie alimentară deasupra pentru a menține crema în contact cu pielea și a intensifica efectul.

Deci, aplici crema, apoi folie alimentară, și aștepți un pic. Cât despre durerea pe care o simți, amorțeala ar trebui să dureze aproximativ 1-2 ore după ce ai aplicat crema. Dacă nu simți deloc amorțeala, poate că trebuie să încerci o cantitate mai mare de cremă sau să aștepți mai mult timp înainte de a merge la procedură.

Încearcă să te relaxezi și să te pregătești psihic pentru sesiune. Sper să îți fie mai ușor! Doamne ajută!
Dr. Mihailovici S.

| Monyyyyy explică (pentru DrMihailoviciS):

Și mă duc pe stradă cu folie alimentară? laughing) ca mna sa merg la salon

| Mana1111 a răspuns:

Crema Romla ne-au învățat și pe noi asistentele de la Grigore Alexandrescu că se aplica pe piele, după care se înfășoară zona cu folie alimentara, iar efectul de amorțire se simte după cca 30-45 minute. Cat tine efectul nu as putea să îți spun, am aplicat-o copilului doar pentru recoltări de sânge și tot felul de injecții, am inteles că se folosește și pentru intervenții chirurgicale superficiale, minore... Însă decizia e a ta daca ai încredere să urmezi sfatul de a asocia crema cu procedura, eu între medic și cosmeticiana as alege medicul