| Nicusoara1230 a întrebat:

Hey fetelee!
Am si eu o problema de o luna sau ceva timp mai mult cand îmi ating sânii ma dor
Si dimineata sau ziua cand ma ridic din pat simt doar o durere ca se incordeaza si apoi trece dar cand îi ating pur si simplu ma dor!
Am 12 ani si sunt fata.
Am avut primul ciclu menstrual pe 3 iulie.
Oare de ce ma dor?
Îmi cresc sau trebuie sa imi vina ciclu? Ma dor de mai mult timp de o luna.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Denisya a răspuns:

Ceau Nicusoara, mie mi.a venit menstruatia la 11ani jumate si am avut aceleasi simptome ca si tine.Am fost la doctor si mi-a spus ca sunt in crestere sa nu.mi fac brici sunt pe baza hormonala, asta m-a tinut asa cam câteva luni apoi durerea îmi venea inainte de menstruatia cu câteva zile si îmi trecea după menstruatie.acum nu stiu eu ti.Am spus cum a fost la mine dar fiecare organism este diferit.ar fi bine totusi sa treci pe la medic pentru linistea ta.dar nu te îngrijora sigur esti bine. pupici

3 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Pe baza hormonala si din crestere.Te dezvolti si posibil sa te doara inainte de ciclul menstrual

| Bianca777 a răspuns:

Stai linistită, e normal sa te doară ptc esti in crestere si corpul tau se dezvolta. Sânii te pot durea si înaintea menstruatiei

| Nicusoara1230 explică:

Mulţumesc mult tuturor, chiar m.ati ajutat!