Unele femei le considera foarte confortabile. Eu personal le folosesc numai la nevoie fiindca mi se par destul de inconfortabile (le simt mereu) si in plus n-am intotdeauna conditii suficient de igienice sa le schimb la 2-3 ore cum trebuei (toaletele publice impun atingerea usii, etc dupa ce te-ai spalat pe maini, deci niciodata nu esti destul de curata ca sa scoti/aplici tamponul.
Da, am folosit. Dar mi-am luat micute. Si nu a fost deloc inconfortabil, am fost si la aerobica cu ele, iar a doua zi la inot. Doar ca vei "simti" cand trebuie schimbat.
La primele utilizari, pot fi putin incomode, insa te vei obisnui cu timpul. Pentru inceput alege o dimensiune mai mica si daca ele sunt introduse corect nu te vor deranja. Protectie ofera, insa iti recomand sa ai si un absorbant zilnic. Eu folosesc din cand in cand si nu am avut probleme. Am o prietena care foloseste doar ob si nu a avut probleme.
Hey! Nu am folosit niciodată, insă o prietenă folosește frecvent și e foarte mulțumită. Pe de altă parte, am înțeles că nu e foarte recomandat din pct de vedere a igienei... Gândește-te că cele 3-5 zile de chin/lună au scopul de a "curăța" organismul. Dar mă gandesc că la anumite ocazii or fi ok. Tre sa incerc
Nu am folosit dar am prietene care le-au folosit si nu sunt foarte comode, nici sigure ...cu ele te poti pata oricand. Deci parerea mea este sa nu folosesti sau daca chiar vrei sa incerci intreab-o pe mama ta...Ea stie cel mai bine.Te pup:*
OB-urile sunt incomode si trebuie schimbate la 2 ore deoarece daca nu le schimbi risti sa faci infectie. Mai bine ramai la normale. OB-urile sunt recomandate atunci cand esti pe ciclu si esti la mare sau oriunde necesita contactul cu apa