Ai dreptate. si eu urasc sa ma bronzez. ar trebui sa fim mandri ca suntem albi, nu sa incercam sa semanam cat mai mult posibil cu negri si tiganii. si mie imi place sa stau in apa(bine, eu nu stau aproape de mare si nu am unde sa intru in apa...in afara de cada din baie). deci daca articolul asta e adevarat, ar fi perfect http://living-or-not.blogspot.com/......care.html. plus ca poti sa folosesti fond de ten. nu impiedica bronzul, dar macar il acopera.
si mai stiu o chestie mai babeasca. cica trebuie sa te dai cu suc de lamaie pe piele, e acid si decoloreaza
Bună.
Atunci ieși afară noaptea și te bălăcești în apa mării, tot noaptea!
Pa, pa.
Da, singura şansă de a te bronza "mai puţin" (deşi diferenţa e aproape minimă, crede-mă), e să foloseşti o cremă de plajă cu factor cât mai mare de protecţie.
Dar nu îţi înţeleg complexul acesta. Orice pământean arată mai bine când e bronzat(vorbesc de bronzul natural, de la soare, nu artificiile de solar). Mai frumos arată pieptul unui tip când e arămiu, decât când e alb ca brânza, nu? La fel e şi la fete. Mai frumos arată picioarele cu culoarea aceea plăcută de bronz, decât albe, să se vadă toţi porii şi toate bubiţele
Cât despre ţiganie, stai calmă, n-am văzut în viaţa mea un om atât de inapt încât să confunde un om bronzat cu un ţigan.
Foloseste o crema cu factor de protectie ridicat... sunt sigura ca va reduce bronzul
Bronzul e diferit de pielea tiganilor si dupa parerea mea se observa usor diferenta...
Ca sa te bronzezi cat mai putin o idee ar fi sa folosesti crema cu spf ridicat (gen 50), de preferinta rezistenta la apa daca spui ca-ti place sa stai in apa. Si ca sa se mai duca din bronz, poti sa incerci scrubbing: ori iti cumperi gel de dus special, ori folosesti un scrub homemade - adica zat de cafea lasat la uscat sau faina de malai. Ai grija sa nu apelezi prea des la tehnica asta sa-ti iei jos toata pielea , la 2-3 zile e ok.
P.S.: ca nu-ti place tie pielea bronzata pentru ca pur si simplu nu-ti place, e ok. Dar daca nu iti place doar fiindca tiganii au pielea inchisa la culoare... eu zic sa te mai gandesti . That should not be a reason.
Eu am rasism fata de tigani dar nu si fata de negri.
Si cred ca midnight are dreptate cu sucul de lamaie.
Eu ma duc la tara dar tot ma bronzez.Cei de acolo zic ca arat bine, deoarece asculta cu totii manele.
Eu sunt diferita! Ascult rock nu manele si nici nu imi sta bine bronzata.
Oky nu ai cum sa nu te bronzezi vara mai ales ca iti place sa stai in apa si pe plaja adica lolzzz ii fain sa fii mai inchisa la culoare doamne eu una as vrea si nu ai fii cunfundata cu o tiganca doamne ce minte ai fara suparare oricum evita soarele tare si poate scapi dar mas mira si app nu exista tratament inpotriva bronzului
Poate sa folosesti de fiecare data cand iesi o crema cu factor de protectie foarte mare... gen SPF 50, nu stiu exact care e cel mai mare factor de protectie cauta d'alea pentru copii, cred ca alea sunt bunicele.
Deeaandreea9156 întreabă: