Daca esti dependent de fumat nicotina dispare din sange dupa ce ai fumat o tigara cam in 45 de minute. De aceea avem instinctul de a aprinde tigara asa de des. Deci in concluzie : da. Slabesti. Dar asta nu e o varianta tocmai buna de a slabi
Provoaca cancer pulmonar sau la gat, si daca faci cancer, in cele din urma slabesti. Trecand peste predictiile sumbre, nicotina te faci sa slabesti, in schimb te face sa te si ingrasi daca renunti la ea.
Cam asa ceva. imi place raspunsul tau
Sunt realista.
E bine. Multi nu realizeaza asta
Asa e! Nu inteleg cum pot sa se otraveasca singuri. Unii oameni isi doresc sa traiasca si mor de cancer, in fiecare zi. Altii si-o cauta cu lumanarea si cand o gasesc, se intreaba de ce ei.
Nu cred ca face nimic altceva decat sa iti aduca nenumarate boli
ideea de baza e ca daca fumezi nu ai pofta de mancare asa de mare, daca nu fumezi mananci mult... de aici poti sa tragi concluzia singura
Daca esti dependent de fumat nicaotina dispare din ange dupa ce ai fumat o tigara cam in 45 de minute. De aceea avem instinctul de a aprinde tigara asa de des. Deci in concluzie : da. Slabesti. Dar asta nu e o varianta tocmai buna de a slabi
Daca esti dependent de fumat nicotina dispare din sange dupa ce ai fumat o tigara cam in 45 de minute. De aceea avem instinctul de a aprinde tigara asa de des. Deci in concluzie : da. Slabesti. Dar asta nu e o varianta tocmai buna de a slabi
Din cate stiu s-a facut un studiu prin care s-a dovedit ca nicotina slabeste si lasatul de fumat ingrasa.(am citit in ziar)..eu una cred ca e adevarat si ca nicotina slabeste cu adevarat.
Mario1996 întreabă: