Hey, da ai putea slabi cu aceasta dieta si minimum 30min exercitiii pe zi. Nu stiu cat ai putea slabi fiindca tine de organismul fiecaruia. Daca mergi la ziua cuiva o prajiturica nu o sa iti faca rau. Organismul tau are nevoie si de dulce. Nu vomita caci iti poate afecta sanatatea. O dieta nu inseamna numai legume si fructe, carne fiarta si lactate degresate. Trebuie sa mananci si niste nuci, fistic, curmale(cel mult un pumn). Eu ti-as recomanda sa incluzi in meniul tau si ceva picant. In chilli exista o substanta care grabeste procesul de slabire. Bafta la slabit.
Desigur, vei slabi, si apoi vei avea parte de un bilet dus cu Salvarea la Spital, si daca esti norocoasa si o excursie la psiholog, ca o sa dai in bulimie.
Din fericire pentru tine site-ul TPU.ro este plin de clarvazatori si eu sunt unul dintre ei. Vei slabi 500 de grame pe zi daca iti ungi parul cu ulei de masline amestecat cu cafea. Cat despre exercitiile fizice... trebuie sa obosesti ca sa arzi calorii, nu conteaza daca faci 10 minute miscare sau 10 ore. Daca tu nu obosesti in alea 10 minute mai trebuie sa faci miscare pana obosesti. Iti sugerez sa faci 10-15 flotari in timp ce iti tii respiratia, asa obosesti mai repede si dupa aceea poti sa iti continui programul obisnuit de exercitii.
Mario1996 întreabă: