| ColoradoM a întrebat:

Hey!happy Ieri am luat fara sa-mi dau seama o gura de cappucino foarte fierbinte, iar acum mi se ia de pe cerul gurii un fel de pielita albathinking, Credeti ca e ceva grav? sau imi va trece in timp?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| alexandra2859 a răspuns:

Hey! pot sa te intreb cati ani ai? mi se pare ca esti foarte micalaughingcum poti sa crezi ca cappucino ti-a facut asta, este normal se mai intampla dar nu de la cappucinolaughing.

| Geo17 a răspuns:

Da! Din cauza ca cappucino a fost prea cald, ti-a "ars" gura, nu iti fie frica, in cateva zile trece, si eu am patit asa, de mai multe ori!

| Furnicutza a răspuns:

Nu sunt sigura ca e de la cappuccino. Daca da, se regenereaza pielea. Oricum, relax, iti va trece. Poti folosi albastru de metil(care insa coloraza gura) sau glicerina boraxata(este transparenta si e dulce).