| Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza a întrebat:

Hey! Ieri mi-am facut vaccinul ala de clasa a8a si astazi ma simt rau.E vreun efect secundar de la vaccin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Daca vaccinul e facut pe oua si esti alergic la ou, atunci se explica.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Da, asa cred. Si eu am facut un vaccin antitetanos în urmă cu 4-5 zile si abia ieri am scăpat de stările de rău si grețurile groaznice care mi le-a provocat nenorocitul ăla de vaccin.

| Hombre a răspuns (pentru floresdemayo):

Acum inteleg de ce nu-ti place petrecerile, ai gresit vaccinul, trebuia sa-ti faci un vaccin pro-petreceri.rolling on the floor

| floresdemayo a răspuns (pentru Hombre):

Dacă detii tu fiola cu vaccinul "magic"...mă ofer. Ce-ti mai place tie sa râzi de necazul meu! Baiat rău ce esti!

| Hombre a răspuns (pentru floresdemayo):

Credeam ca dormi si nu ma auzi, e limpede treaba, vaccinul ti-a provocat insomnie. rolling on the floor

| floresdemayo a răspuns (pentru Hombre):

Eu cred că avatarul tău mi-a provocat... insomnie happy!

| Elvina a răspuns:

Probabil. Daca te simti mult mai rau du-te la medic, dar cred ca-ti va trece. Bafta!

| daassh a răspuns:

NU cred, adica sigur nu poate fi de la vacin, e de la alimentatie, caldura, etc sau de la orice altceva.Succes!

| Madalina_7770 a răspuns:

Buna, probabil poate fi de la vaccin sau poate asta este starea ta de azi, vorbeste cu parintii tai si du-te la doctor si vezi ce s-a intamplat, Funda?big grin

| Barcka a răspuns:

Buna
Nu este de la vaccin poate ai mancat ceva ce nu ti-a placut.
Daca inurmatoarele zile te simti mai rau mergi la doctor.