Buna...Eu tin o dieta care functioneaza, am slabit 3 kg, in 5 zile. Dieta e destul de stricta. La micul dejun trebuie sa bie o cana de cafea/ceai (depinde de preferinte) cu o felie de paine neagra/integrala prajita. La parnz o salata fara paine, fara ulei si fara sare (cu putin otet sau zeama de lamaie) sau piept de pui fiert sau la gratar cu legume congelate sau salata fara paine. O gustare cand ti se face foame: poti manca un marcov sau un mar. La cina poti manca o salata sau un fruct. NU AI VOIE DULCIURI, PAINE, PRAJELI SI ULEI. Nu si voie sa mananci nimic ce trece de ora 18:30. si trebuie sa faci mult sport. Eu fac 100 de abdomene si 100 de genoflexiuni, sar coarda cate 500/1000 de sarituri si alerg demineata zilnic. trebuie sa bei zilnic cel putin 2.5 litri de apa. Sper ca te.am ajutat. Daca mai ai nevoie de detalii anunata.ma!
Buna!
Lasa dietele!
Daca vrei sa scapi de kilograme,tot ce trebuie sa faci este sa te alimentezi corect, sa incerci sa renunti la mancarurile nesanatoase, precum cea de fast-food, bauturi acidulate, prajeli, grasimi de tot felul, lactate grase si cel mai important este miscarea.
Te pup!
Buna...Eu tin o dieta care functioneaza, am slabit 3 kg, in 5 zile. Dieta e destul de stricta. La micul dejun trebuie sa bie o cana de cafea/ceai (depinde de preferinte). La parnz o salata fara panne, fara ulei si fara sare (cu putin otet sau zeama de lamaie) sau piept de pui fiert sau la gratar. O gustare cand ti se face foame: poti manca un marcov sau un mar. La cina poti manca o salata sau un fruct. NU AI VOIE DULCIURI, PAINE, PRAJELI SI ULEI. Nu si voie sa mananci nimic ce trece de ora 18:30. si trebuie sa faci mult sport. Eu fac 100 de abdomene si 100 de genoflexiuni, sar coarda cate 500/1000 de sarituri si alerg demineata zilnic. Sper ca te.am ajutat. Daca mai ai nevoie de detalii anunata.ma!
Sunt fata! deci, Handicapata! Nu ar trebui sa fii asa violent. Mai bine de acum incolo ti-ai vede de neuronii tai
Vai ce dieta...
Dieta Dukan merge foarte bine..la mine a functionat, dar am observat la un timp dupa ce nu am mai tinut-o ca pui 3 -4 kg in plus daca nu o mai tii(deci daca vrei sa te aputi de ea trebuie sa o duci pana la capat, depinde cat vrei sa slabesti )intr-o saptamana cred ca daca te tii de ea fara sa o intrerupi poti da jos 4, 5 kg...
Nu manca dupa ora 18, eventual un fruct pe la 21, paine max 200 g pe zi, si mers la sala 5 zile pe saptamana cate 45 de min de cardio(bicicleta normala, bicicleta eliptica, banda, cate 15 min din fiecare), la mine a functionat, in ianuarie aveam 104 kg, iar acum am 79...bft
RauLMusteata întreabă:
anonim_4396 întreabă: