Buna, Am incercat Memo Plus eu zic ca pe mine m-a ajutat. Acum schimbarile care au avut loc nu le stiu. E posibil sa fie si un efect Placebo. Cel putin la concluzia asta am ajuns mai tarziu. Nu exclud faptul ca si Memo Plus contine elemente ce poate imbunatati memoria, dar asta e parerea mea. Succes la examen!
Iar de invatat chiar invat dar problema este ca nu pot sa ma concentrez.De exemplu daca rezolv o problema de geometrie rationamentul este bun dar gresesc la calculele banale cum sunt adunaile.Asta mi se intampla numai cand dau testari si sigur mi se va instampla si la examen daca nu gasesc o solutie
Probabil esti agitat si emotionat incat gresesti la lucrurile simple. Atunci cand dai un test nu te apuca imediat de el. Stai 1 minut, 2 sa te aduni si dupa te poti apuca de rezolvarea lor. Cand dadeam un test ceva mereu aveam emotii si cand imi cadea ceva ce stiam eram asa de entuziasmata incat greseam la ceea ce era mai simplu. Am invatat asta si citeam stateam pana ma calmam si luam pe rand lucrurile cu calm si rabdare.