| boobooo a întrebat:

Hey...intrebarea mea ar fi de la ce varsta se poate lua tinctura de marar? si daca are vreun efect advers

multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Boobooo,
Pentru îngrăşat şi reglarea menstruaţiei îţi recomand polen granule, se găseşte la plafar şi costă între 6-10 lei. Nu trebuie să iei decât 2 linguriţe pe stomacul gol, dimineaţa. Citeşte aici despre efectele benefice: http://www.tratamente-naturiste.info/......58/Polenul
Cât despre creşterea sânilor, nu îţi face probleme. Odată ce se reglează menstruaţia şi o să te dezvolţi, o să crească şi sânii. O zi bună!

pa, pa.

6 răspunsuri:
| Parker a răspuns:

Tinctura de mărar este pentru creşterea sânilor sau pentru oprirea ovulaţiei - în general. Nu are efecte adverse.
Uite un fel de sondaj, sper sa te ajute
În urma unui tratament de 15-20 de zile cu pulbere sau tinctura de marar, se pot constata urmatoarele efecte:
- reglarea ciclului menstrual
- remedierea amenoreei
- reducerea duratei de somn
- cresterea armonioasa a sânilor (nu este o gluma, ci o observatie rezultata în urma unor studii îndelungate)
- încetinirea ritmului de crestere al pilozitatilor (remediaza hirsutismul)
- marirea vitalitatii si a tonusului la nivel global
- marirea secretiei lactate a femeilor care alapteaza

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună. Nu te sfătuiesc să iei, poţi să ai dereglări hormonale serioase sau să se formeze chisturi care pot deregla menstruaţia. Tinctura de mărar reţine apa în corp, de aceea sânii par mai mari. Plus de asta o să ai senzaţii de greaţă, chiar şi vomă pentru că nu are un gust prea plăcut. Sânii revin la mărimea iniţială după ce întrerupi "tratamentul". O zi bună happy!

pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu de la tinctura de marar am facut un chist ovarian de 6 cm. Sanii nu mi-au crescut deloc, nici macar pe perioada tratamentului. Nu se ia asa numai tinctura, numai daca ai un deficit de estrogen in corp, fa-ti niste dozari hormonale. Poti face si cancer la san mai incolo de la ea. Nu te juca cu sanatatea ta eu am facut-o si acum regret.

| boobooo explică:

Nu stiu ce sa mai zic...acum parca ma razgandesc dar chiar vreau ceva care sa ingrase(dar si cresterea sanilor) si sa nu aiba efecte adverse... puteti sa imi recomandati ceva?big hug

| boobooo explică:

Va multumesc mult de tot:*:*:*

| Catalina_2540 a răspuns:

Tinctura de marar se poate lua de la orice varsta. Despre efectele adverse iti dau un fragment dintr-un articol mai amplu despre beneficiile mararului pentru sanatate: "Contraindicaţii şi precauţii
Pe parcursul sarcinii uleiul esenţial de mǎrar poate fi toxic pentru fǎt, de aceea este contraindicat femeilor însǎrcinate, dar şi femeilor care alǎpteazǎ. Uleiul esenţial de mǎrar trebuie folosit în doze mici.
Trebuie administrat cu precauţie copiilor, fiind interzis copiilor sub doi ani.În utilizarea de lungǎ duratǎ mǎrarul poate deveni neorotoxic." Articolul e de aici: http://www.frunza-verde.ro/......ndemana-ta

Întrebări similare