| veronikaa a întrebat:

Hey la toata lumea. Ei bine, sunt si eu putin curioasa in leg. cu ceva. Cum se poate descrie o femeie fara vagin si cum se numeste boala de care sufera deoarece banuiesc ca este o anomalie grava. Poate avea o viata sexuala normala?, poate avea copii nascuti pe cale naturala? Se poate reconstitui un vagin artificial? Bietele fete ce rau e asa! Lamuriti-ma detaliat va rog si promit ca dau fundita! Bye

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu numai ca este o anomalie dar este si o ciudatenie, cineva care sa iti explice clar aceasta nu cred ca exista, pentru ca asemenea cazuri sunt de 1/1000.000.000 dar ca sa iti faci o parere citeste link-ul urmator si vei afla daca poate sa ramana sau nu gravida : http://www.click.ro/......10472.html

| katy a răspuns:

Eu sincer nu am auzit de asa ceva.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu prea exista femei fara vagin. Malformatia care include lipsa de vagin include si lipsa uterului, vezicii urinare si cel mai probabil lipsa perineului (cavitatea pelvina este deschisa in jos) si este practic incompatibila cu viata. Nu cred ca vreuna din cele foarte putine existente ajunge vreodata in stadiul de a avea copii (o malformatie atat de grava asociaza cu certitudine si alt malformatii severe).