| AramyHana a întrebat:

Hey lume! ^_^
Am apelat la voi cu o mica problema xD.
Am un dop in urechea dreapta, am reusit sa aduc spre iesire cu ulei de masiline (am facut-o urgent acasa, azi-dimineata fiindca era adanc bagat si ma durea si simteam urechea astupata), dar desii a asa aproape sa iasa, tot acolo e >.<
Si, mi-e urat sa ma duc la medic doar pentru asta, laughing) :/
Am incercat cu penseta dar, in primul rand e prea mare si in al doilea, il impinge inapoi. Am incercat si cu ceva mai subtire, dar acelasi rezultat >.<
Idei, cum as putea sa-l scot mai repede? Fiindca imi cam blocheaza auzul...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MunteanuIoan a răspuns:

Pai... sunt si niste picaturi speciale pe care le tii in ureche vreo 5 minute, sau eu pun apa, vreo 2-3 stropi de apa si se mai curata. Apropo, daca te duci la medic, o sa te trimita la un O.R.L. care doar o sa-ti bage niste apa in urechi cu un fel de seringa/palnie, oricum nu doare ca e apa calda, chiar e placuthee hee.

Sper ca te-am ajutat tongue

| AramyHana explică (pentru MunteanuIoan):

Hey!
Am fost deja la un ORL si am rezolvat, oricum, mersi de raspuns. :3

3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu glumi cu auzul. Mergi la medic nu te juca ca ramai surd.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mari prostii faci bagand ulei de masline si prostii de pensete in ureche, mergi la un medic sa nu faci alte prostii mai mari