Inainte de a incerca sa rezolvi marea enigma a universului, "ma place, nu ma place", mai treci pe la ora de romana, capitolul gramatica si invata sa SCRII, stii tu...folosind cratimele...
Dupa cum ai scris u aici s/ar putea sa te placa dar nu vrea sa iti arate sau ori ai insistat si de aia ti. a zis dnd...eu asa cred
Sincer cred ca ai facut o greseala:d i-ai zis prea direct ca il placi, apoi poate il stresai cu chestia asta. baietilor nu le place sa fie stresati asa continuu ca vai doamne te iubesc si nu mia stiu ce. ei zic ca e de ajuns sa simti ca iubesti o persoana, sa ii demonstrezi asta prin gesturi, si nu sa ii amintesti la fiecare 5 min ca il iubesti. incearca sa vorbesti cu un prieten de-al lui.sa ii spuna lui ca desi ai fost prea insistenta, ai facut asta pentru ca il iubesti. roaga-l sa ii zica sa nu te mai ignore. apoi vorbeste cu el ca fiind un amic, nu persoana pe care o iubesti. vorbiti mult, cunosteti-va mai bine, apoi poate o sa se termine cu o poveste frumoasa de iubire. pup:*