anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Ma ajuta si pe mine cineva?winking Uite, eu imi fac parul cu placa din 2 in 2 zile (sau 3), stiu ca nu e bine dar eu sunt tunsa bob si dupa ce ma spal pe cap, a doua zi imi sta parul in toate directiile, si de asta am inceput sa folosesc placa. Am nevoie de ceva sfaturi....cred ca parul deja incepe sa mi se usuce...stiti ceva produse? spray-uri? sau un mod mai bun de a sta parul drept? laughing

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Pai iti trebuie spray de protectie pentru placa daca o folosesti asa des.Sau iti poti lua o perie rotativa care aranjeaza parul in timp ce il usuca, nu il face asa drept ca placa dar e o alternativa mult mai buna pentru ca nu distruge parul.

1 răspuns:
| MaraDiana12 a răspuns:

Eu zic cel mai bine sa folosesti o perie rotativa, asa nici parul tau nu va fi ars si ii va da volum... Sper ca te-am ajutat! :* Funda?!