Spune-i sa iti faca anestezie si nu o sa te mai doara este singura cale.Eu am mers ca sa-mi scoata nervul, eram atat de speriata, auzeam de peste tot ca atunci cand iti baga seringa sa iti faca anestezie te doare, dupa e si mai rau.E FALS! Atunci cand mi-a facut anestezie nu am simtit absolut nimic si nici cand mi-a scos nervul.Si gandeste-te ca mi-e mi-a facut cu freza 3 canale in dinte, apoi mi-a bagat vreo 20 de ace in fiecare canal ca sa curete si mi-a scors 3 nervi.Deci cu anestezie, nu simti nimic!
Pai o sa doara nitelus,dar decat sa stai asa si apoi cand te-o lua durerea, stii cum te duci la stomatolog si-l rogi sa-ti scoata ciotul Te doare pe moment, apoi vreo doua ore o sa ai gura punga, dr e in regula, calm nu se moare.
Depinde... Dacă o să îți facă o injecție sau te va da cu o crema ca să îți amorțească gura, nu te va durea decât foarte puțin. Dacă nu o face, s-ar putea să te doară. Oricum, trebuie să fi optimist(ă). Bye, bye.
Nu cred ca o sa doara decat daca ti-o scoate cu ciocanul (glumeam).In Concluzie fii curajoasa.
Bună!
Pai nu cred dar trebuie sa fi curajoasa si gandeste-te ca o faci pentru tine si ca baba sufera la frumusete.
Sper cq te-am ajutat
Ma rog, eu iti urez BAFTA
Fundita?♥
Larisamonica întreabă:
User252426 întreabă: