Mai oameni buni, nu mai speriati fata cu tot felul de chestii, ca ar fi cancer ca n-ar fi...
Du-te fa-ti o mamografie, e gratuita prin CAS, cu bilet de la medicul de familie si fa-ti si niste analize de sange.
Si alte persoane si-au descoperit ca au nodul la san si s-a rezolvat treaba. Nu spun ca nu pot fi si de natura canceroasa, malign sau benign... dar pana la un rezultat sigur hai sa nu ne lamentam si sa ne punem pe bocit.
Fii curajoasa, du-te din nou la ametitul ala de medic de familie, fa-ti analizele si vezi ce e...si totdeauna sa stii e bine sa ceri parerea a cel putin 2 sau 3 medici.
A, si sa nu iei niciodata nimic din ce-ti recomanda Luca din Tulca, doar pentru ca nu stiu cui, nu stiu cu ce i-a ajutat! In afara de analgezice sau antpiretice nu se ia NIMIC dupa urechi!
Bună.
Nodulii nu au treabă cu viața sexuală!
Posibil să fie un ganglion deranjat.
Sfatul meu, mergi cât mai curând posibil la un medic internist și analize de sânge.
Sănătate.
Pa, pa.
N-are nici o legatura cu contactul sexual. daca trece de la antibiotic este probabil o infectie (eventual de la epilat). totusi, ar fi bine sa te vada medicul de familie si sa faci o ecografie.
" nod la san ". doamne asta inseamna itnr`un fel cancer.
incerca sa. nu stiu ia pastile care sa te ajute. Duphaston uite asta. incearca
Ca sa te linistesti de ce nu ti faci o ecografie mamara --- da-i un search pe Google si gaseste un centru medical in orasul tau unde se fac acestea.Medicul de acolo iti va spune daca este sau nu o problema. Nu este nevoie sa mergi la un ginecolog! Numai bine!
Du-te tu la doctor si nu te trata dupa sfaturi ca e mai sanatos.
mai bine te vede si iti zice ca nu e nimic decat sa amani si doamne fereste sa fie ceva mai serios.
nu e de joaca cu astea.
parerea mea
xiuxiu întreabă: