anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey. Mi-a venit ciclu pe 7 decembrie iar pe 20 decembrie am avut contact sexual protejat. Pe 3 ianuarie mi-a venit ciclu iar pe 14 am avut alt contact sexual protejat iar pe 1 februarie mi-a venit cilcu. Acum trebuia sa-mi vina pe 28, 1-- si e in 2 si nu mi-a venit :-s.Ce sa fac? As putea fi insarcinata? :-s Ca nu vreau

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Daca te-ai protejat, prezevartivul a fost de calitate si nu s-a rupt, atunci putine sansesa ramai.E 2, s-ar putea sa-ti vina ciclu pana seara. 3zile de intarziere sunt normale.

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

O sa iti vina stai linistita[inca nu-i tarziu] daca te-ai protejat sansele sunt mici sa fi insarcinata

evenso
| evenso a răspuns:

Daca ai avut contact sexual protejat atunci sunt riscul este foarte mic sa ramai insarcinata.
Probabil este doar o dereglare a cliclului menstrual.
Fa un test de sarcina din prima urina de dimineata.

| LoCkUpp a răspuns:

Asteapta, poate intarzie big grin

| Aneetteee a răspuns:

Va multumesc pentru raspunsuri. Mi-a venit azi :*:*

| Nume_Dani_1997 a răspuns:

Naspa...