| lc13cm3 a întrebat:

Hey! Nu stiu exact cum sa,, formulez" intrebarea...dar. Cum se numeste o persoana care mananca orice in afara de carne? Adica ce fel de vegetarian e? ^_^

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Vegetarian simplu, dar sunt mai multe categorii de vegetarian :
- Poate sa fie si lacto-vegetarian (doar lapte si produse din lapte ( fara oua)
vegetarian ovo lacto, care consuma oua, lapte si produse procesate din lapte ( eu prefer sa spun vegetarian, mi se pare mai ok decat prima denumire care e mai stufoasa)
- vegetarian ovo lacto pesco ( care cosnuma si oua, si peste si lapte si produse procesate din lapte)
vegan daca nu mananca nici un produs de origine animala (oua, lapte, si pruduse procesate din lapte ).
si mai sunt si raw vegan care cosnuma doar legume, fructe, alune care nu se fierb la o temperatura care depaseste 65 de grade, in general mananca crud.

14 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Lacto-ovo-pesco-vegetarian.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
cred ca te referi la veganii.
O zi buna.

| Deutzica29 a răspuns:

Pai vegetarian- cel care nu mananca carne
Vegan- cel care nu mananca carne + nu bea lapte, oua, branza, de la animale, cum ar fi in post