De la nicio varsta. cu un an in urma s-a anuntat scoaterea acestora de pe piata din intreaga lume insa vad ca mai mult se gandesc la castog decat la sanatatea oamenilor... fac foarte mult rau, crde-ma! uneori in situatii foarte rele. te fac sa te ingrasi mai tare...asa ca te sfatuiesc sa nu dfolosesti astfel de pastile nciodata la nico varsta incearca numai cu putina vointa sa tii o dieta. tine minte! nu trebuie sa te infometezi pentru a slabi.cauta pe google si alege-ti una din numeroasele diete care crezi ca ti se potrivesc ori consulta un nutritionit.nu uita de cele minimum 30 minute de sport pe zi insa in cazul in care vrei rezultate mai bune.chiar mai mult si de cei 2 l de apa sau mai bine ceai care te vor ajuta de asemenea pe langa slabit sa iti cureti si organismul sper ca te-am ajutat si sper sa tii cont de sfatul meu pentru sanatatea ta
Pastile de slabit:| o prostie.comandati de pe www.pronutrition.com Carnitine-un produs natural de slabit...la inceput cand am inceput sa fac sport de performanta am luat...si se vede funda?
Da,am sa raspund la obiect caci asta cauti, nu raspunsuri de n-o face ca e de rau...bla bla...eu sunt bine dar mai apelez si la trucuri.pastile bune :regenon, reductil.dar cu prescriptie.regenonul e mai bun(parerea mea)dar fara reteta nu le gasesti.singurele pe care le gasesti si pe net la 40ron sunt super-slim.dar nu stiu cu cat te ajuta.am insa cunostinte care au slabit cu super slim.sunt aceleasi ccu "capsula de slabit"dar mai ieftine. atentie:creeaza dependenta.
daniela_7403 întreabă: