| AcidCuSange a întrebat:

Hey presupun ca am polipi dar imi e foarte frica sa ma operez.Am cateva intrebari legate de operatie:
1. Doare?
2. E scumpa? [eu am ceva cu pretul...]
3. Dureaza mult?
Deci dau funda...imi e foarte foarte foaaarte frica de operatia asta stiind ca nu am mai facut niciodata operatie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Fluffee_2398 a răspuns:

Nu! nu! si categoric nu!

| andragrigoras2000 a răspuns:

Buna! vreau sa spun ca prin acest lucru am trecut si eu, dar in cele din urma na mai fost nevoie.la mine nu era operatie.doar stateam intr-un cabinet particular si cineva imki scoatea polipii, atata tot.nu prea sti uce e la tine,dar mama mi-a zis atunci, caci si mie imi era frica, ca :
\1.nu o sa doara
2.pretul e asa si asahappy
3.nu prea stie cat va dura, da oricum nu stiu daca va dura foarte mlt.
la tine e posibil sa fie mai grav.dar acum nu stiu.la mine na mai fost nevoiewinking
bafta si sper sa treci cu bine peste asta!smug

| HappyUserUnknown a răspuns:

Nu doare, ti se face anastezie. Pretul nu-l stiu sigur, eu m-am operat cand aveam vreo 3 ani, desi nu cred ca e scump happy. Si nu dureaza mult, maxim o ora. Nu necesita internare, dupa operatie pleci acasa big grin. Dar exista riscul ca polipii sa se formeze iar sad. Este indicat sa te operezi inainte de a face 5 ani, pentru a nu se forma iar. Sa speram ca la tine nu va fi cazul. Succes! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De durut te doare un pic dar este foarte usoara operatia si nici scumpa nu cred ca este.Succes si sa ne revedem cu binewinking

| klark7410 a răspuns:

Raspunsuri:1nu doare ca iti face anestezie.
2. Daca esti monora nu cred ca o sa te coste o avere
3.Depinde de medic si cat e de priceput.
Oricum dupa operatie tot asa ai sa arati daca de asta ti-e frica

| Dragotta a răspuns:

1.Da doare 2.Nu 3. nu! 1 minut si gata

| pwp a răspuns:

Eu am facut operatia la 5 ani.
tot ce am vazut a fost numai sange! si imi auzeam propriile tipete!
scumpa nu stiu daca este.nu m-a interesat niciodata.
3.mai mult de 2 minute nu dureaza!

| Mat3w a răspuns:

1) o sa doara 2) nu e scumpa 3) 1-2 min
Crede-ma am trecut prin asta big grin