| IryLoveShadow a întrebat:

Hey prieteni... Am o intrebare pentru voi. stiti ca in clasa a8a se da vaccinul ala antitetanus si nu mai stiu cum. voi ce parere aveti? :* merita sa-l fac sa nu. daca da de ce, daca nu de ce :* dau funda mareeee

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dongo a răspuns:

Reacti adverse nu are pentru ca eu am fost generatia asta de anul acesta care la facut in clasa a 10 deoarece cand am fost in clasa a 8 nu a avut statu bani pentru el. nu are nici o reactie adversa doar te va durea mana o zi dupa atat

7 răspunsuri:
| Generalul a răspuns:

Cred ca toata lumea l-a facut si nu am auzit sa fie probleme/reactii adverse. Plus de asta eviti alte complicatii pe viitor...

| Anonim5566 a răspuns:

Pai, daca nu il faci esti expus riscurilor. Pot sa nu il faci daca consideri sansele sa te intepi/tai in ceva ruginit chiar atat de mici. Acum esti mare si ar trebui sa fi responsabila si atenta. Deci ai putea sa nu il faci.

| IryLoveShadow explică (pentru Anonim5566):

Singurul motiv care nu inteleg ii ca nu m-am taiat sa zgariat in ceva. dc sa-l fac acum daca nu am nevoie? oricum daca patesc ceva pot sa ma duc la urgenta si imi da pe loc vaccinu... asta nu inteleg

| dongo a răspuns (pentru IryLoveShadow):

Nu se poate administra dupa o anumita varsta pentru ca deja anticorpi tai nu vor mai reactiona la el

| dongo a răspuns:

Vaccinul orcul al faci de la varsta de 3 luni asta e doar ultima faza. si da merita sa al faci pentru ca e pentru sanatatea ta nu face o prostie pe care o sa o regreti mai tarziu

| IryLoveShadow explică (pentru dongo):

Pai oricum ii decizia parintilor asa ca oricum il fac. doar am vrut sa stiu dc e bine si dc nu e bine sa-l faci. ce reactii adverse poate avea

| IryLoveShadow explică (pentru dongo):

Mersi mult de rasp. mai linistit ca azi trebuie sa-l fac... worried

| dongo a răspuns (pentru IryLoveShadow):

Reacti adverse nu are pentru ca eu am fost generatia asta de anul acesta care la facut in clasa a 10 deoarece cand am fost in clasa a 8 nu a avut statu bani pentru el. nu are nici o reactie adversa doar te va durea mana o zi dupa atat