anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey...

probabil ceea ce voi spune suna cam penibil dar e cu adevarat enervant...laughingrolling on the floor

imi ghiortaie matele chiar si atunci cand nu imi e foamne si ma cam face de ras lucrul asta
laughing
poate fi ceva grav sau ce?

nu va bateti joc de mine acum plzzzz

la scoala nici nu ma pot concentra deoarece trebuie sa,, ma abtin,,laughing

ceva sfaturi plzzzlaughinglaughing

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lacoste a răspuns:

Probabil suferi de colon iritabil.Schimba-ti regimul alimentar, identifica alimentele care iti provoaca starea de disconfort. Poti cumpara Ulei de catina de la Plafar, o lingurita dimineata, o lingurita seara timp de o luna, apoi pauza si reiei tratamentul.Incearca si o cura de detoxifiere a organismului, gasesti pe internet destule.Sa stii ca sunt foarte multe cauze care duc la aparitia sindromului de colon iritabil:stres, regim alimentar, stil de viata, anxietate, situatii traumatizante, consumul de alcool, cofeina etc. Cel mai bine te duci la doctor, el va stii sigur ce ai si iti va da tratamentul corespunzator.

2 răspunsuri:
| bulin a răspuns:

Esti constipat sau ai diaree? Ai mancat ceva ce nu ti-a priit? De cat timp ai aceasta problema? Aceste sunete provin din intestinul gros si sunt provocate de trecerea gazelor prin continutul lichid al intestinului. Nu este nimic anormal, gaze elimini?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bulin,
nu sunt constipat nu am diaree, nu elimin gaze nimic
problema o am de mult cam 1 an si e env