Salut!
crezi ca daca nu mai esti virgina esti"in rand cu lumea"? extrem de fals! nu merita sacrificiul, crede-ma! si apoi cu degetul? da'ce-ti veni, copile?
asta e un lucru care trebuie sa fie frumos, romantic si de care sa iti aduci aminte cu drag; va fi o clipa de durere si apoi placere la maxim! ai rabdare pana vei gasi persoana potrivita si atunci vei rade de gandurile de acum; gandeste-te ffff serios, draguto! eu zic dimpotiva, mandreste-te ca esti inca virgina! daca cumva esti intr-o situatie mai nasoala poti sa te autoironizezi, functioneaza(proprie experienta!); dar nu are absolut niciun sens sa recurgi la asa ceva, mai ales ca e ireversibil si ar putea sa iti aduca mari regrete!
Nu se manifesta corpul in vreunul fel anume, ins a s-ar putea sa regret pentru ca nu o sa te creada nimeni.
1. WT!?
2.De ce vrei sa faci asta?
3.Cred ca e destul de greu sa faci asta cu degetul. foloseste si tu ceva mai gros ca sa zic asa
4.Nu.nu cred ca corpul se manifesta intr-un fel
5.Nu cerd ca poti primi boli daca faci asta cu degetul, dar. Spalate bine pe maini inainte
6.Succes! cred...:O
Nu poti primi nicio boala. daca tot vrei asa ai grija sa te speli bine pe maini inainte
Dezvirginarea ar trebui sa fie un lucru placut.pe care sa'l faci in momentul potrivit cu persoana iubita. tu vrei cu degetu'? o sa regreti cu siguranta.in fine, nu ai ce boli sa iei si nici corpu' nu ti se manifeste in vreun fel.mai gandeste'te daca ti'ai ale bine "partenerul"
O M G
decat sa te dezvirginezi singura doar de dragul de a nu mai fi virgina, mai bine il rogi pe un baiat sa iti strecoare un penis acolo si e mai bine, mai multa placere...
doamne, fetele din ziua de azi
romania se duce josssss
De ce te grabesti?
Ai tot timpul din lume sa te dezvirginezi, ai doar 15 ani, si in plus cu degetul?
Ceva foarte anormal!
Nuuu cu degetuuuul! tr msj privat si iti dau id meu ne intalnim si te rezolv deeeeeee...nu iti mai trebuie!
Buna as vrea eu să mă dezvirginezi
Ai vrea?
Din ce oras esti?
Te ajut eu
Dezvirginat cu degetul? Te rog. Ce rost are?
Boli nu poti primi daca te speli pe maini foarte bine inainte, si nu numai pe maini. daca nu te speli risti sa faci ceva infectii.
Dar de ce vrei sa faci asta? Sfatul meu e sa astepti, chiar daca prietenii iti spun "vai esti virgina". Sa fi virgina e ceva foarte tare, pentru ca multe fete sunt pacalite de baietii mai mari (vorbesc de fetele de la 13-14 ani) si isi dau virginatatea (lucru pe care nu il mai poti da nimanui) unui baiat care poate nici nu are de gand sa faca ceva serios cu fata respectiva pe viitor.
Eu iti spun mai gandeste-te.
Ba, vrea sa se dezvirgineze? sa se dezvirgineze! ce tot aveti cu fata?
'ai de capu' si de zilele mele.
ne-am dat dracu' toti.
off.
Buna
Nu ti se intampla nimic doar sa te speli bine pe maini si sa te dai eventual cu dezinfectant sanitar daca ei sau cu spirt sa iti dezinfectezi mainil dar eu zic sa nu te prostesti mai ai rabdare deabai ai 15 eu am 19 si sunt inca virgina mai ai vreme nu te prostii si cu baietii ai grija ca poti ramane esti mica inca si nu iti dau seama dar mai incolo vei realiza si o sa regreti stai cuminte in banca ta si nu fa prostii de genu uite daca vrei sa stii mai multe cautama pe facebook - Rebekka rebekk stopfake pup
Ai grija este foarte periculos in cele mai normale cazuri te transformi in varcolac, in cele mai rare cazuri mori
anonim_4396 întreabă:
___Enzo întreabă: