Sfatul meu zi este cel mai bun, parerea mea :* ( ca asa am patit si eu acum, chiar nu am dormit deloc )
Deci, daca ai insomnii incearca sa rezisti o zi sa nu te culci deloc si cand o sa vina noaptea sa vezi tu ce o sa dormi linistita
Cea mai buna varianta, parerea mea , bineinteles daca reusesti sa nu adormi pana la 9 10 seara
Si daca nu rezisti poti oricand sa iti iei niste somnifere
Sper ca ti-am fost de folos
Nu este bine sa iei de acum somnifere la varsta ta.Mai tarziu vei deveni dependenta de ele si nu vei mai dormi niciodata fara un somnifer.Totusi sunt de acord cu Alexzadon(Vad ca raspunsul lui a fost catalogat ca nefolositor si stupid dar are dreptate)Media de varsta pe TPU este mica.Numai un medic te poate sfatui in privinta asta.
Pai cred ca ar trebui sa incerci sa te pui in pat si iti bagi castile in urechi si asculti ceva ce-ti place. cred ca e o idee buna... asa mai fac si eu... fundita? plss
Eu zic sa te duci la medic nimeni din cei care scriu aici nu ai nici o baza in a. ti da sfaturi fundita pls
Va multumesc, problema mea s-a rezolvat. Ai avut dreptate, Agradável, si toti m-ati ajutat va multumesc...pa.
Pai probabil nu iti este somn pentru ca nu ai activitate sau pentr ca nu esti obosita ci din contra foarte odihnita. fundita te rog!
Eu am 11 si ma culc la fel de tarziu ca si tine. mie mi-a trecut de la sine... vreau sa spun ca acum adorm pe la 12 sau 1. funda?
Carmen133 întreabă: