| Dope a întrebat:

Hey, salut! Sunt Andreea si am 10 ani, as vrea sa ma ajutati, daca puteti, am insomnii mari de tot. Nu vorbim ca ma culc la ora 11 sau 12 noaptea ci la 5 dimineata, sunt in vacanta si acum o saptamana am fost la colindat si cred ca de acolo mi se trage, bine imi aveam insomnii si inainte dar putin 12 sau 1 noaptea, dar nici chiar atata. Va rog daca puteti sa ma ajutati, spuneti-mi ce pot sa i-au pentru insomnie, maine merg cu mama mea la farmacie sa-mi i-au ceva, dar vreau sa aud si parerile vostre. Va multumesc celor care au raspuns si va doresc un CRACIUN FERCIT! fundita**...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Agradável a răspuns:

Sfatul meu zi este cel mai bun, parerea mea :* ( ca asa am patit si eu acum, chiar nu am dormit deloc laughing )

Deci, daca ai insomnii incearca sa rezisti o zi sa nu te culci deloc si cand o sa vina noaptea sa vezi tu ce o sa dormi linistita tongue

Cea mai buna varianta, parerea mea tongue, bineinteles daca reusesti sa nu adormi pana la 9 10 seara tongue

Si daca nu rezisti poti oricand sa iti iei niste somnifere tongue

Sper ca ti-am fost de folos big grin

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu este bine sa iei de acum somnifere la varsta ta.Mai tarziu vei deveni dependenta de ele si nu vei mai dormi niciodata fara un somnifer.Totusi sunt de acord cu Alexzadon(Vad ca raspunsul lui a fost catalogat ca nefolositor si stupid dar are dreptate)Media de varsta pe TPU este mica.Numai un medic te poate sfatui in privinta asta.

| darrio2007 a răspuns:

Apropo, ne doresti Craciun fericit.Cand este? Pe 4 ianuarie?

| fanJBfan a răspuns:

Pai cred ca ar trebui sa incerci sa te pui in pat si iti bagi castile in urechi si asculti ceva ce-ti place. cred ca e o idee buna... asa mai fac si eu... fundita?big grin plss

| Alexzadon a răspuns:

Eu zic sa te duci la medic nimeni din cei care scriu aici nu ai nici o baza in a. ti da sfaturiwinking fundita pls

| Dope explică:

Va multumesc, problema mea s-a rezolvat. Ai avut dreptate, Agradável, si toti m-ati ajutat va multumesc...pa.

| Angelixa a răspuns:

Pai probabil nu iti este somn pentru ca nu ai activitate sau pentr ca nu esti obosita ci din contra foarte odihnita. fundita te rog!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recomand pastile de insomnii pupici :*

| WhiteTiger a răspuns:

Eu am 11 si ma culc la fel de tarziu ca si tine. mie mi-a trecut de la sine... vreau sa spun ca acum adorm pe la 12 sau 1. funda?