Daca e o problema ce dureaza de ceva timp si nu doar ceva ocazional, sugerez sa iti faci niste analize. Mainile/picioarele(talpile) rece pot fi semne ale unei circulatii proaste a sangelui.
Daca miinile iti sunt reci, freaca-le deseori. Freaca-le ceva timp, iti spun deodata ca nu se vor incalzi imediat asa ca ai nevoie de un pic de timp (5-10 minute). Freaca-le intensiv si se vor incalzi. Astfel te vei incalzi, dar temporar. Dar, mai bine ar fi sa vorbesti cu parintii tai despre asta si sa vezi ce iti spun, sau sa te duci la un medic. Asa au fost sfaturile mele! Mult succes si sa stii ca e rezolvabil. Nu e bine sa lasi pe mult timp problema!
Incearca o crema cu chilli sau cu venin de albina.iti va pune sangele in miscare, si astfel vei avea mini calde
Daca n-ai rezolvat intre timp: s-ar putea sa ai lipsa de Ca, Mg. De asemenea se spune ca sunt bune baile scotiene...la mana, stii, cateva cicluri de rece-cald. Nu stiu daca faci ceva sport, dar ar fi bine sa faci macar niste exercitii, pentru ca si sportul imbunatateste circulatia. Iti doresc mult succes. Si fiul meu a facut 12 ani de vioara.
madlarisa întreabă: