| girl2009 a întrebat:

Hey! Simt disconfort în zona intimă. Mă mănâncă, mă ustură și îmi curge pe chiloți un lichid gălbui și unul alb. Imi poate spune cineva de la ce am toate astea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alina2k18 a răspuns:

Ai o infectie, posibil urinara.
Frecventa la fetite si aproape niciodata tratata... ca toate fugiti de ginecolog de zici ca e vreun tartor laughing
Fuguta la medic cu mama ta, fiind micuta o sa iti faca niste analize de sange si probabil vei primi tratament cu un antibiotic cu spectru larg tinand cont ca ai 11 anisori si nu poate umbla acolo jos in principiu sa recolteze, cel mult o sa te palpeze pe burtica si eventual se uita 20 secunde in zona intima, relax ca nu iti baga nimicwinking acolo.
Asta daca te duci la ginecolog, ca la medicul de familie nu o sa te consulte asa, o sa ii spui simptomele si iti da tratamentul. Atat.

13 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai candidoză vaginală si numai cu tratament te vei vindeca, ar fi bine daca poti sa mergi la ginecolog, ai facut sex ne protejat? Ce varsta ai? De cît timp te manincă?

| girl2009 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am 11 ani. Niciodată nu am făcut s*x. Mă mănâncă de 1 lună sau două.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru girl2009):

Mamă, si ai stat atita timp fara sa mergi la medic? Vorbeste cu mama ta sa te duca la ginecolog.

| girl2009 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am vorbit. O să mă ducă peste câteva zile.

| mihai69 a răspuns:

„Imi poate spune cineva de la ce am toate astea?"
===
Da, un medic ginecolog.

| girl2009 explică (pentru mihai69):

Am să merg peste câteva zile. Dar vreau să știu ce mă așteaptă.

| Stefan2K20 a răspuns (pentru girl2009):

Păi un control in zona intimă și tratament, ce ar putea sa-ti mai faca?

| mihai69 a răspuns (pentru girl2009):

Te așteptă un control, ceva analize și apoi tratamentul.
Sănătate!

| girl2009 explică (pentru mihai69):

Mulțumesc! La fel!

| Stefan2K20 a răspuns:

S-ar putea sa ai candidoza vaginala, aproape toate femeile o sa aiba macar o data in viata. Uite aici un link despre ea si cum se trateaza la medic https://www.formaremedicala.ro/educatie-pacienti/candidoza-vaginala/

| skr1ptu a răspuns:

Du-te naibii la ginecolog! GRABESTE-TE!

| girl2009 explică (pentru skr1ptu):

Ce? E atât de grav?

| skr1ptu a răspuns (pentru girl2009):

Pune-ti sanatatea inaintea oricarui lucru... inclusiv rudele si statutul social