Ai o infectie, posibil urinara.
Frecventa la fetite si aproape niciodata tratata... ca toate fugiti de ginecolog de zici ca e vreun tartor ![]()
Fuguta la medic cu mama ta, fiind micuta o sa iti faca niste analize de sange si probabil vei primi tratament cu un antibiotic cu spectru larg tinand cont ca ai 11 anisori si nu poate umbla acolo jos in principiu sa recolteze, cel mult o sa te palpeze pe burtica si eventual se uita 20 secunde in zona intima, relax ca nu iti baga nimic
acolo.
Asta daca te duci la ginecolog, ca la medicul de familie nu o sa te consulte asa, o sa ii spui simptomele si iti da tratamentul. Atat.
Ai candidoză vaginală si numai cu tratament te vei vindeca, ar fi bine daca poti sa mergi la ginecolog, ai facut sex ne protejat? Ce varsta ai? De cît timp te manincă?
Am 11 ani. Niciodată nu am făcut s*x. Mă mănâncă de 1 lună sau două.
Mamă, si ai stat atita timp fara sa mergi la medic? Vorbeste cu mama ta sa te duca la ginecolog.
Am vorbit. O să mă ducă peste câteva zile.
Păi un control in zona intimă și tratament, ce ar putea sa-ti mai faca?
S-ar putea sa ai candidoza vaginala, aproape toate femeile o sa aiba macar o data in viata. Uite aici un link despre ea si cum se trateaza la medic https://www.formaremedicala.ro/educatie-pacienti/candidoza-vaginala/