Da slabesti,eu am alergat vreo doua luni si am obtinut rezultate desul de bune,dar daca vrei sa dai burta jos trebuie sa renunti si la mancare,seara nu mai manca de loc sau daca nu poti mananca doar putin de tot,dimineata poti sa mananci ce vrei si la pranz la fel. Urmand acest program vei reusii,dar ai grija ca trebuie sa ai vointa mare,cand o sa dai de greu la alergat este posibil sa renunti deoarece va intervenii plictiseala,durerile de picioare si vei alerga cu greutate,dar astea vor aparea la cateva zile dupa ce vei incepe sa alergi. Tot ce trebuie sa faci este sa nu te dai batut,sa continui oricat de greu ti-ar fi iar daca vei reusii si depasesti aceste dificultati dupa cateva saptamani vei ramane uimit de cat de mult vei rezista in alergare,o sa alergi fara incetare, practic iti vine sa nu te mai opresti din alergat niciodata dar nu uita, asta se obtine cu multa munca si vointa, tu trebuie sa obtii rezistenta in alergare, nu conteaza viteza cu care alergi ci rezistenta adica sa rezisti cat mai mult fara sa faci pauza, este evident ca la inceput nu o sa poti fara pauza, dar in timp nu vei mai avea nevoie de asa multa pauza si rezistenta va creste.
Pentru inceput incearca sa alergi 30 de minute, dar nu in fiecare zi caci ai nevoie ca muschii sa se odihneasca, ori alergi doua zile iar a treia faci pauza ori alergi o zi iar urmatoarea sa faci pauza, tu alegi cum ti-e mai bine.
Eu am facut exact asa cum ti-am spus si am obtinut rezultate in 2 luni, dar nu trisa chiar daca e greu, orice e bun si de calitate in lume se obtine greu si cu multa munca, asa e si aici, fara greu nu o sa reusesti nimic.
Succes
Mersi! pai de obicei alerg cate o ora si ceva astazi am alergat 2 ore 40 minute pe la 2 inca 40 pe la 5 si inca 40 la 7 la cat imi doresc sa scap de ea si sa arat ok nu o sa renunt! prima data cand am inceput sa alerg, alergam cate 20 de minute si doamne era asa de greu trebuia sa mai stau inca pe atat sa imi revin acum alerg si cate o ora continuu si nu am nimic imi place sa alerg! dupa 6 niciodata nu mananc si beau multa apa si mai beau ceai verde... offf... sper sa reusesc! nu ma sustine NIMENI! e greu! dar sper sa fie bine
aa super atunci inseamna ca ai trecut de faza grea a inceputului,dar cum am spus mai inainte,intervine plictiseala,rutina,sa alergi tot timpul pe acelasi drum, aceaeas carare de la un timp devine plictisitor, spun asta pentru ca eu asa a patit si din cauza asta alergam mai putin, chiar daca mai razistam mult de tot, m-am plictisit, tie nu ti se intampla asta?
"dupa 6 niciodata nu mananc", felicitari, 2 foste colege au facut gastrita care se vindeca foarte greu ( daca ajungi la ulcer nu se mai vindeca niciodata )urmand tampenia asta de sfat.
Citeste si tu ce spun nutritionistii inainte sa urmezi sfaturi tampite, din "popor", spuse de oameni care habar nu au de nutritie.
Eu am slabit mancand si 2 mese dupa ora 18, am 6 mese in total ( fac bodybuilding si skandenberg ), important e ce mananci si ultima masa sa fie cu 2 ore inainte de culcare.
http://www.getfit.ro/slabire/regim-slabire/dieta-pentru-slabire.html
Uite ce trebuie sa mananci inainte de culcare:
inainte de culcare – grasimi sanatoase, fibre cu moderatie, proteina cu absorbtie lenta, ZMA, lipotropice.
Vezi ca mai gaseti articole interesante pe site-ul ala, scrise de nutritionisti.
P.S. : mai variaza, nu fa doar alergat, picioarele au si ele nevoie de recuperare si odihna, articulatiile trebuie sa se refaca dupa efort, genunchii la fel. Baga si zile de odihna, sau inot sau exercitii fitness.
Prostii,pe timpul noptii stomacul functioneaza mult mai incet ca in timpul zilei si nu am cum sa dau in gastrita, fac asta de mai mult de un an si nu am nimic, bineinteles mai mananc seara dar foarte devreme iar daca mananc mult la pranz altadata nu mai mananc deloc.
Depinde si cate faci si ce mananci mananca multe legume supe carne d epui(piept) si de vita fra dulciuri si fa multe abdomene ca asa aveam si eu o prietena si zicea pai de ce nu slabesc ca fac 20-30 de abdomene pe zi trebuie sa faci 20-30 da de mai multe ori cu pauze intre ele.Incearca si o cira de slabit uite aici http://www.divahair.ro/diete_si_slabire/diete_de_slabit
Da, daca alergi scade cel mai bine, doar ca nu te astepta sa scada repede. Iti va trebui multa munca sa-ti faci abdomenul sa redevina frumos .
Partea buna e ca nu se face mai mare daca o tii cu fuga. Insa fa si abdomene daca-i pana acolo, oky?
O sa fie okay, persevereaza.