Nu stiu, dar oricum eu zic sa stai linistita ca nu e nimic grav. asta cred ca ni se intampla cam la toti.
Bună.
Eu spun că este de la stat mult într-o anumită poziție, iar circulația sângelui nu esete normală. Ar fi bine să nu stai în aceeași poziție mult timp. Nu este nimic grav, stai liniștită!
Baftă.
Reactia ta ma intristat foarte mult sincer sa fiu eu chiar mam ingrijorat pentru tine am crezut ca ai patit ceva rau...De nu mai pot da de tine dar se pare ca esti bine vie si nevatamata! Ne am inteles asa de bine pina cind ai vazut o poza si aia in care nici nu eram eu de fapt!)Dar tu ai reactionat asa de urit sincer nu ma asteptam Credeam in tine Si incepusem sa prind un drag foarte de tine si imi placeai foarte mult dar...ai fugit pe intuneric si mai lasat intr o bezna totala din cauza ta mam dezspartit si de prietena mea, acum sunt trist singur si intr o bezna Totala! sper sa cunosti si tu intr o zi aceasta bezna Atunci iti vei aminti de mine! si vei intelege cit este de greu in intuneric fara sa mai vezi ceva!
anonim_4396 întreabă: