| marilena04 a întrebat:

Hey happy stie cineva daca se poate scapa de semnele ramase de la varsat de vant?straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| laurentiu a răspuns:

Da lasa dar nu imediat lasa timpul sa rezolve

| Mentaaaaa a răspuns:

Nu poti sa scapi de ele sunt pe viata. Si eu am cateva crying

| Neah a răspuns:

Nu se poate straight face, acopera cu fond de ten

| casandra2222 a răspuns:

Pai sa stii ca si eu am avut si eu m-am sarpinat si mi-a ramas semne si nu ma mai pot scapa de ele

| Mist a răspuns:

Nope.am si eu 2 ^.^

| Wihaela a răspuns:

Nu se poatewinking

| marilena04 explică:

Nu am cum s ale acopar cu fond de tenhee hee sunt pe [piept si daca port o bluzita mai deoltata se vad...sunt de la primele bubitze pe care le-am avut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da, este o crema speciala care iti vindeca chiar si cicatricele vechi de ani de zile.o poti cumpara de pe internet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite aici link-ul de unde o poti cumpara:http://www.telestarshop.ro/product.php?id_product=35 crede-ma ca este foarte buna!

| AnaGabitza95 a răspuns:

Cred ca da. trebuie sa existe vreo solutie. eu am si acum un semn de la varsant de vanthee hee dar nu prea se observa