anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Sunt racita si daca stiti remedi pentru ca eu sunt cam asa:am febra, tusesc de parca s-ar rupe ceva in mine(cam des tusesc), ma simt foarte ametita ca atunci cand merg parca cad pe jos. Mama mi-a dat amoxicilina si mi- dat cu otet pe sosete si ce este drept mi-a mai scazut febra. Ce pot sa mai fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| HepiBăluuns a răspuns:

Sa bei un ceai de ceapa, de musetel, supe fierbinti, sa-ti pui cate o compresa cand este nevoie.(si cumpara de la farmacie Tusinforte.trebuie sa iei de 3 ori pe zi. dar asta e pentru tusea de la inceput.pentru tusea care se rupe ia acc600 de 2 ori pe zi)

5 răspunsuri:
| tyana a răspuns:

Pe langa amoxicilina ar trebui sa iei si nurofen raceala si gripa cam de trei ori pe zi, un sirop de tuse(depinde cum e tusea uscata sau rupta)pentru tuse uscata paxeladine, pentru tuse rupta acc200 sau humex expectorant. Exista mai multe produse, farmacista stie ce sa iti dea.
Trebuie sa stai in pat, sa mananci supa de pui, sa bei lichide multe(in special ceaiuri cu lamaie)pentru a evita deshidratarea.Si maine sa te vada medicul tau pentru ca daca tusesti atat de rau amoxicilina s-ar putea sa nu fie de ajuns.Multa sanatate!

| HepiBăluuns a răspuns:

Funda?:d

| Razvanel93 a răspuns:

Senzatia de slabiciune si ameteli poate fi din cauza alimentatiei...incearca sa mananci ceva fructe...de ex:mere
Si ar trebui sa mergi la doctor sa nu fie ceva grav.
Eu pentru raceala, febra folosesc Modafen

| Rheea a răspuns:

S-ar putea sa ai inceput de pneumonie, du-te cat mai repede la un doctor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa te inscrii acilea
ajuta comunitatea de 10 000 de Romani sa impuna respect si sa reziste atacurilor rautacioase ale maghiarilor
http://www.erepublik.com/en/referrer/lostROsoul
HAI ROMANIA!