anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey,TPU! Acum 10 minute prietena mea s-a lovit la picior,sus, langa zona intima. O doare rau. I-am zis mamei mele si a pansat-o. Problema e urmatoarea : Daca afla tatal ei o bate.Cum am putea sa-i ascundem? Stiu ca nu e bine, dar o bate daca afla. Raspunsuri urgent! Va rog. Ceva sa ii treaca rapid sau sa nu afle tatal ei. FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| diaac a răspuns:

Nu e normal sa o bata... Recomand sa contacteze serviciile de protectia copilului daca e atat de grava situatia, ca o bate, si chiar si pentru ca s-a lovit (presupunand, din mesajul tau, ca este minora).

De ascuns, pentru moment, nelamurirea mea este de ce crezi ca ar vedea tatal ei ce are ea langa zona intima. E simplu - poarta pantaloni lungi sau macar fusta lunga, evita fustele sau pantalonii scurti pana se reface piciorul.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine discuti cu un medic online >> http://www.assb.ro/
Da click la "Chat medical"

Sau intri pe forum RoMedic >> http://forum.romedic.ro/

| DeidaraXR1 a răspuns:

Cea mai mare prostie este sa ascundeti asta de parintii ei.

| User2 a răspuns:

In primul rand de ce sa o bata? S-a lovit pur si simplu urcand scarile de la apartament si i-a intrat balustrada aia acolo.Vezi la farmacie ca este o alifie din asta care sa mascheze sau sa vindece vantaile si te freci cu aia.

| LauBau a răspuns:

Acum depinde cat de rau s-a lovit si ca sa nu afle tatal ei e OK, doar va puteti tine gurile inchise.
E posibil sa ii treaca in o zi doua, daca nu trebuie mers la medic.

| Kate20 a răspuns:

O sa o certe nu o bate.

| Skylimit a răspuns (pentru Kate20):

"Daca afla tatal ei o bate"; "dar o bate daca afla"!?