În primul rând, felicitări pentru obiectivul tău, nu este ușor să slăbești 40 kg într-un timp scurt.
În al doilea rând, cel mai bine ai consulta un doctor. Știu că toți de pe secțiunea Sănătate recomandă doctroul pentru că el poate ști cel mai bine, și el e singurul care îți poate cunoaște situația, ci nu un necunoscut pe internet.
Ai slabit foarte repede si aveai o greutate foarte mare.In timp se mai aduna pielea dar fara operatie nu poti scapa de toata pielea in exces.
Te poate ajuta sportul, nu iti promit ca se retrage toata pielea, insa iti va tonifia musculatura, sa nu te mai simti "moale", si vei ameliora vizibil pielea lasata. Te ajuta si masajul - nu conteaza crema sau uleiul folosit, ci sa-ti masezi zonele cu probleme aprox.30 minute, poti si in timp ce vezi un film.
Pielea este elastica, depinde si de varsta etc.
Dar cremele si medicamentele nu vor ajuta niciodata absolut nimic...sunt doar basme.
Incearca un nutritionist si apoi vezi de operatie etc.
Cum ai slabit, apropo.
Pai am renuntat la sucuri, prajeli, dulciuri, fast-fooduri. Am mancat doar legume fierte si fructe sarace in calorii. Am consumat cam intre 300-500 de calorii pe zi. In timp ce ardeam 3000-3500 de calorii pe zi. (2000 care le arde corpul + Sala cardio)
Nu ai nevoie de operarie, dar trebuie sa te duci la doctor. Iti va spune el ce sa faci