| youandme900 a întrebat:

acum o luna aproape 2 luni peste cateva zile. am fumat... si voi face analize de sange si nu vreau sa se afle... oare se va afla la rezultate? oare fumul ramane in sange! please Fundita pentru cel mai bun raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| BGDs a răspuns:

Nu ramane in sange cu siguranta si nici nu se poate afla, asa ca stai linistita. Dar spre binele tau, nu te apuca de fumat.

| Ralucutza a răspuns:

Fumul nu ramane in sange, dar lasa amprente pe plamani sau provoaca diferite complicatii care se vad la analize. Daca ai fumat doar o data nu o sa se vada

| Jadis a răspuns:

Nu se vede. E imposibil daca e sa o luam logic. Se vede numai daca iti faci o radiografie pulmonara. Fumul iti ramane in plamani. E adevarat ca nicotina ramane si in sange si se duce numai dupa cateva luni dupa ce te-ai lasat de fumat definitiv (cam doua luni... ceva de genu). Dar chiar daca ramane aceasta nu se vede in sange.

Nu ii mai asculta pe cei care zic ca se vede ca nu e adevarat. Nu asculta raspunsurile nefumatorilor sau celor care nu si-au facut analize.

Eu fumez zilnic cateva tigari si mi-am facut analize de sange. Si NU s-a vazut. Eram foarte speriata ca se va vedea. Fumasem chiar inainte sa le fac. Si nimic!

Deci stai chill ca nu se va vedeabig grin

| OaKi12 a răspuns:

In sange nu se vede, decat la consult la plamani, de iti vede plamanul, atunci, daca ai fumat mult se vede daca nu, nu. La analize de sange nu. Funda te rog.

| Cartitza a răspuns:

Pai da sad in sange raman urme...am unii in clasa care au facut acelasi lucru si s-a aflat...cand ai fumat trebuia sa te gandesti la riscuri.

| yoelidutza a răspuns:

Creca se referea ca peste cateva zile face 2 luni... oricum nu s-a exprimat corect

| vescan4ever a răspuns:

Buna,avem o mare coincidenta, si eu azi am facut analizele de sange si film la plamani, iar in urma cu 2-3 zile am fumat, nu se vede absolut nimic stai linistita si fi increzatoare.BAFTA!

| Igorashka a răspuns:

Ai vazut cum ai pus intrebarea?