| MireeeLa a întrebat:

Am 12 ani inaltimea de 1, 70 m si greutatea de 49-48 kg. Dupa cum sunt dupa parerea voastra? Fara raspunsuri stupide. Mersi. Funda!happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Vegetto a răspuns:

Nu trebui sa iti faci griji la cum arati la varsta de 12 ani! Eu cred ca esti cam inalta big grin. Nu conteaza numai intaltimea si greutatea! Conteaza si fata si ce ai in bibilica!

| Jenn002 a răspuns:

La 12 ani 1.70? Esti sigura? Eu am 16 ani si am 1.65 si sunt destul de inalta, dar tu la 12 ani? Nu stiu ce sa zic. thinking

| Future1234 a răspuns:

Esti draguta. eu am 1, 70 si 55 kglaughingdar asta nu conteaza..esti slabutaa..cred ca si optimista.l.inalta si e perfect..multi ani inainte..si eu am 12 ani si eu cred ca e O.K asa cum esti.:Xai multe sanse la baieti smugwinking:X

| tibyramos a răspuns:

Ideal ar fi fost sa ai o greutate de aprox. 63-65 de kg raportata la inaltime dar poate depinde de la caz la caz...eu de ex. am 1, 80m si 66 de kg(raportat la inaltime ar fi trebuit sa am cu aproape 10 kg in plus) dar sincer sa fiu, imi sta bine asa si in nici un caz nu pot sa zic ca sunt slab-acum pentru ca esti in crestere tendinta este sa te inalti dar dupa 20 de ani incepi sa mai pui masa musculara, greutate; eu zic ca e bine asa decat ca uni care la varsta asta parca sunt saltele gonflabile; parerea mea e ca esti foarte bine(din cate imi imaginez), puteam sa dau un verdict decat daca te vedeam.

| cryss97 a răspuns:

Esti foarte inalta pentru 12 ani.Greutatatea e ok

| daydreamer a răspuns:

Esti foarte bine asa cum esti. Vei mai creste in greutate odata cu varsta, dar sa nu te sperii. O sa fii OK pana la 60 kg.
Cu inaltimea...sa nu fie un complex, eu am 1.75 la 15 ani. Oricum, la ce silueta imi imaginez ca ai, poti sa te gandesti la modelling.

| cris169 a răspuns:

Arati forten bine o sa te dezvolti bine succes!

Întrebări similare