| AlcolicSmile123 a întrebat:

Am 12 ani si vomit incontinu din 10 in 10 minute.Am luat pastile si m-au linistit pentru putin timp. Apoi am inceput din nou iau sirop, ceaiuri, pastile corpul mi-a obosit..Am ameteli sa sun la Ambulanta sau sa fac alt ceva? Niste sfaturi pls :[ ce sa mananc ce sa fac etc...Thx.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ai facut toxiinfectie alimentara. Gandeste-te ce ai mancat in ultimele ore. Du-te la urgenta, probabil iti vor pune o perfuzie sa iti revii putin.

6 răspunsuri:
| Aneurysm a răspuns:

S-ar putea sa ai insolatie. Am avut si eu anul trecut si-am vomitat de intr-o noapte, ma simteam obosit si-am fost la medic, care mi-a recomandat un sirop (Aerius, ce calmeaza simptomele alergice si nu produce somnulenta), inca un sirop (nu-i mai tin minte numele, dar eram al naibii de obosit de la el) si sa beau ceaiuri. Mai ales acele de la Fares. Iar la mancare, well vezi cum te vei mai simti...
Recomand sa-ti vizitezi doctorul de familie.

| NemNUZ a răspuns:

Suna la ambulanta, caci pana ce vei ajunge la spital o sa vomiti de 10 ori, asta daca nu stai aproape de spital, poate ai facut toxiinfectie alimentara, iti trebuie o reteta de la un doctor specializat... PS Nu trebuie sa intri in panica, tuturor ni se intampla, dar incearca sa mananci mai sanatos

| Chio9 a răspuns:

Piciuleee cu ce te-ai imbetat asara de ti asa rau.
Pe viitor sa nu le mai combini ca tot asa patesti.

ps: AlcolicSmile123

| Leonard08 a răspuns:

Cred ca mai bine lasi medicamentele pentru o clipa si mananci ceva sanatos...
Corpul tau are nevoie si de hrana nu doar de medicamente.

| Creier a răspuns:

Mergi la doctor e mult mai bine asa!

| puNkyzthu a răspuns:

Ia-ti de la magazin covrigei mititei cu susan,, stai in pat, incerca sa dormi, si ia-ti ceva aproape unde sa versi daca-ti vine dar cel mai evicient incearca sa dormi mult. cand dormi organismul se reface. Fa-te sanatos! Dumnezeu sa fie cu tine!