| Casiana_Nady_1992 a întrebat:

Am 13 ani 1.58 inaltime.Nu stiu ce se intampla cu mine tot de 1 an nu am crescut mai deloc.Ce as putea sa fac ca sa cresc repede? Eu m.am gandit sa merg la doctor sa fac niste analize.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| nda a răspuns:

Asa esti tu... te dezvolti mai greu sau mai tarziu. pana pe la 18 ani ai timp sa tot cresti. oricum, 1.58 e foarte bine pentru varsta ta. stai linistita, n-ai nevoie de analize.
poti practica un sport daca vrei sa te inalti mai repede.

| matrix100 a răspuns:

Basket si/sau inot

| oldschoolrom a răspuns:

Fetele nu au o inaltime prea mare, deci asa esti tu si nu trebuie sa-ti faci probleme.

| Rivulette a răspuns:

Esti chiar ok la varsta ta. Ce vrei, sa fii cat cei de 1.70? _.

| Cupcake17 a răspuns:

Mai ai timp sa cresti. Poti face basket, daca vrei sa mai cresti.Eu de 4 ani nu am mai crescut deloclaughing(desigur, asta nu e necesar sa se intample si in cazul tau), nu e nevoie sa te duci la doctor, stai linistita.