Daca ti-e foame mananca. Nimeni nu te tine si nimeni nu-ti spune sa nu mananci. Esti deja slab. Dar daca vrei sa te incadrezi in standardele societatii trebuie sa faci si sala si sa pui multi muschi pe tine. Si pentru a te mentine trebuie sa ai multe proteine si alte subst hranitoare din mancare. Sa stii ca bodybuilder de cele mai multe ori poate fi considerat supraponderal chiar daca el nu gras (din cauza masei muschilor). Ideea e ca standardele societatii sunt penibile si ilogice iar daca vrei sa slabesti pentru cineva anume sau pentru a nu te barfi lumea, atunci ai problema mintala si sfatuiesc sa treci pe la un psiholog.
Acum daca nu ai facut-o pentru asta, si ai slabit de buna voie si nesilit de nimeni nu e vreo problema. Exista corpuri diferite asa cum oamenii sunt diferiti. Cunosc persoane care sunt slabe si ajuns sa fie skinny fat pentru ca mancau prea mult (chiar si atunci cand nu voiau) dar corpul lor era unul slab pentru ca asa erau natura sa. Am auzit si de persoane grase care nu prea manancau si totusi erau grase. Din nou asta e natura lor.
Acum, sfatul meu e sa mananci cand ai nevoie iar pentru azi niste carne sau legume ceva pentru ca ai nevoie...
Dar conteaza mult ce vrei sa faci si unde vrei sa ajungi
Daca mai ai intrebari, poti sa le adreseazi
Fiule, eu am 1 72 si 85 kg si sunt pufos si fericit.de fapt sunt trist dar asta din cauza umf ului nu a kg urilor asa ca papa linistit ca o viata ai.
Deeaandreea9156 întreabă: