In primul rand coloana noastra e putin flexibila, cand dormim coloana se poate intinde, automat crestem putin 1 cm 2, normal ca poti creste pana pe la 20 de ani.depinde.daca vrei sa cresti mai mult apuca te de un sport gen volei sau handbal(sporturi care trebuie sa sari baschet etc)funda?
Ce inaltime au parintii tai? Inaltimea la care poti ajunge depinde de mai multi factori, dar cel genetic este cel de baza. Cel mai probabil ca inaltimea ta va fi egala cu media inaltimii parintilor, plus/minus 4 cm.
Măsurarea se face dimineața! Seara omul scade până la 2 cm în înălțime!
De aceea cântăritul și măsuratul se fac dimineața.
De la 16 ani slabe șanse să mai crești.
Daca te masori dimineata, dupa ce te-ai trezit, esti mai inalta. Seara esti mai scunda.
Eu am tot 16 ani si cred ca aceeasi inaltime cam ca tine.
De crescut nu stiu daca mai cresti, trebuia sa mergi sa faci un consult la oasele genunchiilor si iti vor spune acolo daca mai cresti si cat.
In ce priveste masuratoarea depinde de felul cum te masori.da poti creste in continuare, mincind sanatos, facind multa miscare si sport.nu sta atita pe calculator miscate cel putin pina la 21 de ani.
Alexandra desvoltarea fizico-mentala are loc pentru fete pana la varsta de 20 de ani......nu trebuie sa iti faci probleme cu privire la inaltimea pe care o ai. Daca nu ai boli osoase si nu faci sporturi de performanta (innot handbal) inaltimea ta la 20 de ani va fi de aproximativ 180 cm
XxPANDAMANxX întreabă:
XxPANDAMANxX întreabă: