Nu, nu poti face sex daca ai fimoza, fiindca risti sa faci parafimoza, complicatie grava care necesita tratament chirurgical urgent, altfel duce la necroza capului penisului.
Eu am facut circumcizie la 4 ani. Atunci am avut cosmaruri cu spitale, dar dupa ceva timp mi-am dat seama cat de norocos am fost ca parintii au luat decizia asta in loc sa ajung la...o varsta cu fimoza.
Fa operatia, stai 1 luna pe tusa si nu mai ai probleme o viata.
Draga Dani, stiu exact problema despre care vorbesti, fiindca cunosc pe cineva care a avut fimoza acum cativa ani. Singura solutie este sa mergi la spital. Nu vei putea face sex, evident fiindca ai risca prea mult. Ai grija, fiindca s-ar putea sa ai problem pe viitor cu asa ceva, asa ca recomandarea este sa mergi la medic. In mod normal de vor opera, dar pe cunostinta mea n-au operat-o. In schimb... Nu-ti fie rusine, desi cu siguranta Iti este, dar n-o sa castigi nimic stand si asteptand. Succes!
Iti place sa te repeti!? Ti-am dat un rasp la intrebarea asta
Daca nu te-a multumit raspunsul, apeleaza la un medic urolog!
Frate am avut fimoza pana la varsta de 9 ani... apoi am fost operat la spitalul de copi din Bucuresti, si acum am 17 ani cu un penis normal marime 15cm grosime 4-5 habar n-am... si da am viata sexuala inceputa, singuru sfat, du-te opereazate, operatia e mai mica decat aia de apendicita bafta!
Nu fa cea mai mare prostie din viata ta. Circumcizia este o mutilare cu efecte dramatice. Este considerata o mutilare de gradul 1. , foarte grava. Circumcizia trebuie desfiintata.