| AllForOneAndOneForAll a întrebat:

am 25 ani si am tensiune.cand ma bucur, ma emotionez, ma enervez, sau ma speri ma doare rau dupa ceafa alte simptome nu am.ce pot lua sa scada cand mi se ridica deoarece sambata am nunta si sigur ma emotionez si nu cred ca rezis la durere ce imi recomandati un leac sau un remediu sau pastile.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atentie ca nu e tensiune arteriala. Tensiunea arteriala ai si atunci cand nu sunt emotii sau suparari.
Camd te enervezi sau esti speriat e ceva pe fond psihic.Asta face ca tensiunea sa se ridice. Sau cand ai emotii. Tensiunea propriu zisa urca si coboara cand are chef, la mancaruri grase mprajite etc.
Cel mai bine e sa nu ma asculti pentru ca e doar o parere, mergi la medic si explica-i cand si ce fel te ia astfel de dureri de ceafa.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Multmesc de funda.esti pre tanar pentru tensiune. Invata sa controlezi acele emotii, asa o sa-ti spuna si medicul. Pentru psihic doar noi avem tratamentul. Sunt patit si am reusit sa ma controlez.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Te insori sau te mariti? Da o fuga la medicul de familie.

| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Du-te la doctor pentru a vedea mai exact ce este.

Daca ai tensiune si te manifesti atat de tare, poate e bine sa nu mergi la acea nunta. (Sper sa nu fii tu mirele la nunta de sambata).

Nu uita, sanatatea odata pierduta in felul asta, se recupereaza greu.

| ElenaSA a răspuns:

La mine functioneaza cu usturoi-bucati taiate marunt inghite cu apa. Dar daca ai nunta, poate mirosi acolo.

| EaEmma a răspuns:

Buna!
Ciocolata neagra contine flavonoli care contribuie la elasticitatea vaselor de sange. Conform rezultatelor unui studiu, tensiunea arteriala a scazut la 18% dintre pacientii care au mancat in fiecare zi ciocolata neagra. Sunt suficiente doar 15 g de ciocolata neagra care va avea un continut de cel putin 70% de cacao.
http://www.sfatulmedicului.ro/......tural_8642

| Andrei123654789 a răspuns:

Medicamente anti-stress.Acestea impiedica secretia anumitor hormoni din creier, sau o diminueaza, inhiband senzatia de stres.
Ne mai existand stres si tensiunea o sa fie cum trebuie.