| Zanisoara a întrebat:

am 61 de kg.Acum o luna aveam 65 si am slabit 4. Faza e ca o prietena de-a mea are 55 de kg, doar cu 6 mai putin si arata super.Eu la 61 de kg ale mele am burtica, si colacei, si celulita si falcute! Zici ca am 70.Si nu inteleg, asa diferenta sa fie intre 6 kg? Si eu fac sport si mananc sanatos ca de o luna ma chinui.Dar cand o sa ajung si eu la kg ei o sa arat si eu asa? Arat de 70...Corpul e mai ok dar am falcute, si le urasc.Imi e frica ca poate muncesc degeaba, poate eu trebuie sa ajung la 40 de kg ca sa arat ca ea.De ce e asa mare diferenta? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Greutatea e irelevanta. compozitia corporala conteaza.

| AndradaRoxana9 a răspuns:

In primul rand renunta la a te gandi la asemenea lucruri. Fiecare persoana are conformatia lui, depinde de constructia osoasa si de inaltime. Daca ai un stil de viata sanatos, vei ajunge si tu la formele dorite candva. Iti recomand sa eviti prajelile, sosurile, dulciurile si mesele in miez de noapte. Poti de altfel sa iti faci un abonament la sala (in felul asta vei vedea rezultatele mai repede) sau, daca nu ai timp poti iesi dimineata la alergat. Ai grija sa nu te deshidratezi, bea multa apa si consuma cel putin un fruct pe zi. Oricum, dupa parerea mea, nu kilogramele ne definesc ca persoane. Ar trebui sa lasi complexitatea la o parte si sa fii mandra de tine. Persoanele din jurul tau vin si pleaca, nu iti construi viata dupa parerile lor. Trebuie in primul rand sa te educi psihic si sa nu iti spui foarte des "de ce nu arat ca x ", ci "voi ajunge unde imi propun prin munca si vointa "

O zi placuta iti urez!

| sandumirel98 a răspuns:

Acest lucru ține clar și de constituția fiecărei persoane, sunt persoane care mănancă foarte mult și nu se îngrașă sau la polul opus, persoane care mănancă puțin și se îngrașă. Prietena ta probabil așa a fost din todeauna, iar tu ai trecut printr-un proces de slăbire. Dacă o să o ții tot așa vei ajunge chiar mai bine ca prietena ta știu asta pentru că le am exemplu viu pe prietenele mele.Nu uita orice om este frumos în felul lui, nu contează ce spune lumea, contează să fii frumos în ochii persoanelor dragi!